10 schattige katten met strikjes...Graag gedaan!

Ik kijk regelmatig door de foto's van mijn verschillende huisdierenklanten, ze laten me allemaal glimlachen en fleuren vaak mijn dag op. Het is een waar genoegen om je honden en katten de gebreide vlinderdassen te zien dragen die ik speciaal voor hen heb gemaakt en die ik denk dat ik moet delen. Dus bereid je voor om te glimlachen en misschien een bladwijzer voor deze post te maken voor die dagen dat je een beetje dappere katachtige energie nodig hebt om de dag op te fleuren.

Als eerste hebben we de Mascat-official, de inspiratie achter Wool & Whiskers en alle Cat Bow Tie-ontwerpen, Mr Cooper! Een absolute droomboot zijn (en dat wetende) terwijl je de nieuwe Bright Red Cat Bow Tie uit de RainBOW-collectie voor zowel katten als honden draagt.

Vervolgens, en dit komt misschien niet als een verrassing... is een Franse kat of chat moet ik zeggen... ik weet zijn naam niet, maar mijn hemel, ik geniet van zijn overgebrachte persoonlijkheid, en ik denk dat we het allemaal eens kunnen zijn als ik zeg , perfect met de Orange Cat Bow Tie

Dan hebben we Ceefa Cat, prachtig getooid met de PRIDE/Rainbow Cat Bow Tie aan de zijkant, zoals de kokette en dandy heer die volgens mij van hem is. Hij heeft een paar Wool & Whiskers Cat Bow Ties en ziet er altijd fantastisch uit op elke foto die ik zie.

Dit is Wolfie, een Noorse Boskat die een grote kerel is, zo groot zelfs dat zijn vlinderdas eigenlijk de maat Small - Medium Dog is, maar met dezelfde maat bevestiging voor zijn kattenhalsband. Wat een smeulende heer is hij.

Helaas weet ik de naam van deze furbaby niet, omdat ik deze foto heb gekregen van een klant die me op een markt zag verkopen, maar ik weet wel dat ze er keurig uitzien! Ze dragen de nu uitverkochte Red Mix Bow Tie die nu is vervangen door de Ruby Red Mix-versie ... hoewel er op het moment van typen ook niet veel meer over zijn van deze editie (ik maak er maar 25 van elk ontwerp ).

Deze prachtig besnorde kameraad heet Tybalt en hij is eigendom van een acteur en hoedenmaakster in het VK. Ik ben een sukkel voor een vlinderdas op een smokingkat ... wie niet??

Kat in een paarse vlinderdas

Nog een mysterieuze katachtige met een serieuze stijl, maar ik denk graag dat ze een kattenversie van Bond zijn, hij ziet er zo verfijnd uit. De vlinderdas die in zo'n stijl werd gedragen, was een eenmalige die ik voor een markt heb gemaakt, maar ik heb nu een prachtige felpaarse kattenvlinderdas als onderdeel van de RainBOW Tie-collectie .

Siamese kat met een roze vlinderdas

Dit is Luna, een van mijn allereerste kattenklanten... wat een schoonheid is ze! Ze was zo vriendelijk om samen met vele andere katten en honden een aantal van mijn vroege ontwerpontwerpen te testen om er zeker van te zijn dat ze zowel comfortabel waren voor furbabies om te dragen als schattig. Hoewel deze roze vlinderdas niet meer verkrijgbaar is, is er een prachtige selectie kleuren om uit te kiezen.

Zwarte kat vlinderdas

Meneer Wilson, wat een keurige kat. Deze Black Cat Bow Tie werd voor deze tabby heer gekocht door zijn ontwerper Cat Mum. Deze foto laat me altijd glimlachen. Het toont zijn persoonlijkheid op een nieuwe manier die een glimlach opwekt en laat ook zien hoe comfortabel mijn Cat Bow Ties zijn voor mijn kattenklanten. Om eerlijk te zijn, ze weten nooit dat ze ze om hun halsband hebben geknipt... er waren heel veel ontwerpontwerpen om dat te garanderen.

Dus daar hebben we het, geen top 10 (wie zou deze kattenschatjes kunnen beoordelen!?) maar enkele echte favorieten van door de jaren heen. Je kunt nog veel meer met vlinderdas versierde katten en honden zien op mijn Pets with Personality Gallery- pagina en natuurlijk kun je al mijn katten- en hondenstrikjes vinden die je hier kunt bestellen via de vervolgkeuzemenu's hierboven. Je kunt ook mijn handgemaakt vinden om Catnip Toys te bestellen voor die katachtige familieleden die geen halsband tolereren.

Meld u aan voor mijn nieuwsbrief The Treat om exclusieve previews te krijgen en toegang te krijgen tot nieuwe, speciale editie-ontwerpen voor vlinderdasjes voor katten en honden, samen met inzichten die een glimlach opwekken achter de naalden.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo