Alice op UK TV Today..Twice

Dus ik ben vandaag twee keer op Britse tv, wat best leuk is! Zowel mijn Outnumbered Christmas Special als Doctor Who, The Power of Three afleveringen worden herhaald op de Britse zenders Gold en Watch.
Dus als je zin hebt om te zien wat ik doe in mijn dagelijkse werk als ik niet buiten de camera aan het breien ben, stem dan af!
Laura, Doctor Who, The Power of Three spelen
Speelde Dr Hughes, in de minderheid zijnde kerstspecial 2011
Ik herinner me dat ik een sokkencommissie aan het breien was tijdens het filmen van de Outnumbered-aflevering en zeker iets onderweg had tijdens het filmen van Doctor Who. Beiden waren cameo-formaat delen, dus het breien kreeg niet veel aandacht!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo