Lamswol, Merino & Kasjmier - Oh My! *

Vandaag hebben we bij Wool & Water HQ een zeer opwindende levering ontvangen, nieuwe dikke kegels garen! Prachtige nieuwe kleuren allemaal in lamswol, merino of... de nieuwste nieuwe toevoegingen aan de Wool & Water schatkist - mix van kasjmier en lamswol!

Mmmm krijg je er niet gewoon zin in om lekker onderuit te kruipen, het zal zo gezellig zijn! Of zoals ik nu in het Nederlands weet te zeggen, gezellig. Mooi woord is het niet, het klinkt ook gezellig en warm.

Ik ga het allemaal breien in nieuwe ontwerpen zodra ik klaar ben met filmen op Jonathan Creek. Ik sta op het punt terug te keren naar Londen om mijn aflevering af te maken en ik kijk er echt naar uit. Er komt een hele blogpost gewijd aan mijn brei-avonturen terwijl ik op de set een brei-/acteerprimeur behaalde die me de hele week aan het lachen heeft gemaakt.

Dus voor nu zal ik genoegen moeten nemen met het simpelweg sorteren van alle nieuwe kegels in hun kleurenpalet, klaar om mee te spelen als ik terugkom.

* om hardop te zeggen Dorothy stylee, 'Leeuwen en Tijgers en Beren. Oh mijn!'

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo