Ideeën voor vaderdagcadeaus

Vlinderdassen, Stropdassen en Vlinderdasspelden

Vaderdag staat voor de deur (datum voor de agenda is zondag 18 juni) en elk jaar hoor ik mensen zeggen hoe moeilijk het is om een ​​uniek vaderdagcadeau-idee te vinden om hun vader of vaderfiguur te presenteren. Ik weet ook dat er een groeiende trend is om Vaderdag te gebruiken om alle vaderfiguren in je leven te vieren, misschien wil je wat liefde sturen naar je schoonvader, stiefvader of favoriete oom. Wie en hoeveel vaders je ook in je leven hebt, ik hou van het idee om ze allemaal op deze feestdag te vieren.

Dus op naar de unieke en speciale vaderdagcadeau-ideeën! Als je het beu bent om je vader sokken, nieuwe cadeaus met golfthema of bier/whisky te geven, dan is dit de nieuwsgierige en creatieve Vaderdagcadeaugids voor jou!

Vaders in strikjes

Je vader wil misschien zijn dapperste beentje voorzetten en de nieuwe wereld omarmen als een kans om te pronken met zijn stijl en persoonlijkheid. Dus wat dacht je van een op bestelling gemaakte, gebreide Vlinderdas ? De unieke vlinderdas die nieuwsgierig, creatief is en toch laat zien dat je vader zichzelf niet al te serieus neemt.

Gebreide vlinderdassen

Met meer dan 10 Bowtie-ontwerpen om uit te kiezen, vind je vast en zeker de kleur en het ontwerp dat je vader zou rocken. Als u echter absoluut niet kunt kiezen, zijn er ook cadeaubonnen beschikbaar, zodat uw Padre zelf de keuze kan maken.

Je vindt er ook Custom Bow Tie- opties, compleet met de keuze om extra en gepersonaliseerd borduursel op de riem toe te voegen, de perfecte manier om een ​​extra speciale 'I love you Dad'-verklaring af te leggen voor je Vaderdag-moment.

Ideeën voor vaderdagcadeaus

Als je vader geen vlinderdasdrager is, bekijk dan eens de keuze uit Bretels (ook bekend als bretels, bretels en bretelles) of mijn gebreide stropdassen . Wederom een ​​enorm scala aan kleuren die bij elke papa's sfeer passen, evenals cadeaubonnen en aangepaste / op maat gemaakte opties.

Misschien is je budget voor vaderdagcadeaus iets kleiner dan een van de vlinderdassen, bretels of stropdassen vereist en als dat het geval is, heb ik je. Ik maak ook Mini Bow Tie Pins die kunnen worden vastgemaakt aan je vaders trui, jas, shirt, jas... waar dan ook! Elke vlinderdasspeld wordt individueel verpakt en zoals alle stukken die ik maak, zijn er 1 van slechts 25 beschikbaar. Het specifieke editienummer wordt met de hand in de doos geschreven, zodat je vader kan zien dat je iets speciaals voor hem hebt gevonden om de positieve kracht die hij in je leven heeft te vieren.

Cadeau verpakt Vaderdagcadeau

Elk item wordt geleverd in een geschenkverpakking en met een handgeschreven notitie die je persoonlijke boodschap kan bevatten. Ik kan je cadeau ook rechtstreeks naar je vader sturen voor het geval je niet bij hem kunt zijn voor Vaderdag.

Als geen van deze cadeau-ideeën voor je vader werkt, is hier mijn wildcard-cadeau-idee voor vaderdag. Hoe zit het met het boeken van jullie beiden voor een online breiles met mij op mijn website voor beginnersbreien, Learn to Knit Online ? Je kunt samen met mij een online les volgen, waar ter wereld je ook bent, en samen een nieuwe vaardigheid onder de knie krijgen, een vaardigheid waar je samen van kunt blijven genieten tot lang nadat de les van 90 minuten is afgelopen.

Leer online breien

Hoe je ook kiest om je vaderfiguur te vieren deze Vaderdag, ik hoop dat je samen kunt zijn en ik hoop dat je elkaar kunt omhelzen en veel kunt lachen. Aan het einde van de dag zal dat altijd het beste cadeau zijn.

Enkele andere vaderdagcadeau-ideeën om te overwegen

  • Een abonnement op het tijdschrift The Chap
  • Een handgemaakte print van Unruly Print
  • Een legpuzzel gemaakt van een foto van jou of een kleinkind
  • Leer samen breien! Ga naar mijn breileswebsite om een ​​cadeaubon te kopen, een cursus op eigen tempo om te delen of boek een live, online privéles met mij en laat je VEEL plezier beleven terwijl je een nieuwe vaardigheid leert die je samen kunt delen. Je kunt op verschillende locaties over de hele wereld zijn en samenkomen voor de les.
  • Een cadeaubon voor een lokaal restaurant

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo