Hoe u uw bretels kunt stylen

Zwarte man in blauwe bretels

Bretels (ook wel bekend als bretels, bretels en bretelles) zijn enkele van mijn meest populaire stukken, maar sommige mensen denken nog steeds dat ze alleen kunnen worden gedragen bij formele evenementen in overhemd- en stropdasstijl.

Ik maak elk paar bretels met de hand op bestelling, ze worden gebreid in katoen en elastiek voordat ze met de hand worden geconstrueerd en genaaid. Het kost veel tijd om bretels van wol en water te maken, ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en om gedragen en genoten te worden, niet alleen voor formele gelegenheden.

Dus ik ga je een reeks mensen laten zien, mannen en vrouwen, en hoe ze ervoor kozen om de bretels die ik maak te stylen in een alledaagse, nieuwsgierige en creatieve stijl die zoveel meer opties biedt.

Neem bijvoorbeeld filmregisseur Prano Bailey Bond , ze stylet haar rode bretels met een cropped zwart-wit gestreept t-shirt en een getailleerde zwarte rok. Het zou een mooie outfit zijn zonder de bretels, maar door ze toe te voegen, verheffen ze de look tot iets opvallends, gedenkwaardigs en vol persoonlijkheid.

Prano Bailey Bond met rode bretels

Vervolgens hebben we acteur, schrijver en producer Ryan Sampson die zijn blauwe bretels combineert met een klassiek wit T-shirt en een zwarte broek. Deze look is klassiek en toch eigentijds, er is een vleugje Brandos aanwezig terwijl het toch fris en relevant blijft.

Ryan Sampson draagt ​​blauwe bretels

De in Amsterdam gevestigde Britse illustratrice Hannah McDonald stylet haar Pink Suspenders met een losse katoenen top, blauwe spijkerbroek en zilveren schoenen. Dit is moeiteloze styling, ondanks dat er geen luide uitspraken worden gedaan, schijnt Hannah's creatieve persoonlijkheid door in haar collectieve stijlkeuzes.

Hannah McDonald in roze bretels

Misschien draag je graag overhemden en stropdassen - ik hoor je, ik zie je! Zelfs het stylen van bretels met een overhemd en stropdas hoeft niet ongemakkelijk te zijn om te dragen. Hier is toneelschrijver Robert Alan Evans - hij combineerde zijn Blue Suspenders (of Blauw Bretels) met een casual shirt met korte mouwen (ik hou van het witte T-shirt eronder) en Tie, samen met een leren riem en een geliefde spijkerbroek. Het resultaat is cool, creatief en uniek persoonlijk. Hij draagt ​​de bretels, niet andersom en, belangrijker nog, hij lijkt op hem. Ik weet dat ik nieuwsgierig zou zijn naar wie deze man is en waar hij voor staat op basis van zijn stijlkeuzes.

Schrijver met blauwe bretels en stropdas

Bij het kiezen van overhemden om te combineren met uw bretels, kunt u overwegen die met andere prints of kleuren dan wit. Het kan een hele leuke manier zijn om een ​​overhemd er minder formeel uit te laten zien en een andere manier om je persoonlijkheid uit te drukken.

Hier zijn nog een paar stijlideeën die u kunt overwegen, waaronder enkele meer formeel gestileerde looks. Als je een paar Wool & Water Bretels hebt en je stijlt ze op jouw manier, tag me, stuur me een foto. Ik zou graag zien en vieren hoe je je bretels met individuele stijl draagt!

Overhemden en jarretelstijl

Dus mocht je ervoor kiezen om jezelf en je garderobe te trakteren op een paar limited edition bretels, bewaar ze dan niet in een kast. Speel met ze, geniet ervan gebruik ze om je look voor je te laten spreken, terwijl je je nog steeds ongelooflijk comfortabel voelt om precies jezelf te zijn!

Meld u aan voor mijn nieuwsbrief The Curio om exclusieve previews en toegang te krijgen tot nieuwe, speciale editie Bow Tie, Suspender, Tie en alle Mini Bow Tie-accessoire-ontwerpen, samen met nieuwsgierigheid die inzichten en schatten viert

1 reactie

I think suspenders are amazing they look great a are so comfortable to wear. I have several pairs and enjoy wearing them often especially to work

Britney

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo