KLANTEN-REVIEWS

***** MIJN FAVORIETE VLINDERDAS

Ik heb een flinke (al zeg ik het zelf) collectie vlinderdassen. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het kopen van de mooie creaties van Alice. Ik ben nu de gelukkige eigenaar van de Lewis Carroll, de Bentley, de Black & White Mix en last but not least de Leeds United (op maat gemaakt) - en dat zijn allemaal mijn favorieten. Elke keer als ik er een draag (en dat is meerdere keren per week) krijg ik leuke complimenten. Het duurt niet lang voordat ik mijn volgende krijg.

Jens

***** PERFECTE CADEAU

Deze knappe groene heb ik cadeau gedaan aan mijn lieve schoonzus. Wool and Water biedt ook de geweldige service om het naar een ander adres te sturen. Dus een dag later stuurde mijn schoonzus me een foto van het perfect ingepakte en het leuke briefje van Alice. Natuurlijk was ze erg blij met haar speld. Het is het perfecte, originele cadeau. Het moeilijkste is hoe je tussen die kleuren moet kiezen. Je zou er echt meer dan één nodig moeten hebben!

***** GEWELDIGE VLINDERDAS!

Twee weken voor mijn bruiloft nam ik contact op met Alice over een vlinderdas. Ze was een grote steun bij het aanpassen van een vlinderdas aan de rest van mijn outfit. Het zag er geweldig uit en de vlinderdas was binnen een paar dagen klaar. Nogmaals bedankt Alice en ik beveel jullie service hierbij aan iedereen aan!

***** SUPER COOL & HIPPE BOWTIE VOOR ONZE FRANSE BULLDOG

Voor onze Stitch (een stoere kleine franse bulldog pup) heeft Alice een hele coole bowtie gemaakt!! We bedenken zelf de kleuren en willen graag een denim/indigo-look. Na overleg werd het een mooie kleur blauw in combinatie met wit. Na aanvraag was hij binnen een paar dagen klaar! Ze heeft hem ook op maat gemaakt zodat hij straks als hij wat groter is kan dragen. Stitch ziet er helemaal hip & smart uit. Alice werkt heel snel & professioneel. Super klantvriendelijk, en een mooi product met veel liefde en passie handgemaakt. Wij zijn ontzettend blij en Stitch ook!

***** PRACHTIG GEMAAKT. NOG EEN BESTELD!

Ik kreeg dit als cadeau voor mijn schoonvader die er zo dol op was dat hij toen een van de strikjes voor zijn zoon bestelde! Het voelde als een heel bijzonder cadeau, prachtig gemaakt en van fantastische kwaliteit. Er is mij verteld dat hij elke keer dat hij het draagt ​​complimenten krijgt. Dankjewel Alice!

Kelly

***** ZO COOL...!

We zijn helemaal weg van je reversspeldjes... super schattig en trendy!!!

Fil

***** LAPEL LIEFDE

Ik ben dol op de kleur en mijn reversspeld voor als ik me wat verfijnder wil voelen tijdens een werkvergadering of als ik me stijlvol wil voelen als ik van de wereld geniet. Wil echt de Pride-reversspeld krijgen !!

***** BEKROONDE MAATWERK

Ik ontving een onderscheiding van mijn universiteit om mijn carrièreprestaties te vieren. Het evenement is een chique aangelegenheid, compleet met step-and-repeat voor aanwezigen en tijd op het podium voor ontvangers, dus ik wist dat ik iets speciaals nodig had om indruk te maken. Alice heeft een vlinderdas voor me gebreid in mijn schoolkleuren. Stuurde haar het wapen en zij deed de rest. Eerst kwam ze terug met patroon- en kleurcombinaties die ik kon kiezen, en daarna ging ze aan de slag. Het is een ongelooflijk stuk en ik heb zoveel complimenten gekregen tijdens de avond.

Wes

***** PERFECTE KOPPELING VOOR MIJN HUWELIJK!

Alice heeft voor mijn bruiloft een gepersonaliseerde magere stropdas gebreid. Ze werkt erg mee aan het proces - ik ging naar haar studio met de pochet die ik wilde matchen en we selecteerden de kleuren en bespraken samen de opties. Uiteindelijk gingen we met een bijpassende stropdas en knoop (versus de "kenmerkende" contrastknoop) maar deden een tweede kleur op de staart. Ze heeft ook de initialen van mijn en mijn man in de stropdas gebreid om de dag te herdenken. Het is perfect gelukt!