Aangepaste bruiloft strikjes, bretels en meer...

Bruiloft van wol en water

Wool & Water gebruikt strikjes, skinny stropdassen en bretels/bretels om de kracht van details te vieren - details die je helpen je verhaal te vertellen en je individuele stijl en persoonlijkheid te communiceren.

Bruiloft van wol en water

Een stuk van Wool & Water is speciaal en uniek, net als jij. Elk wordt op bestelling gemaakt, van natuurlijke, duurzame vezels.

Bruiloft van wol en water

Het is een handgemaakt detail voor je speciale dag, een op maat gemaakt accent dat voor altijd een symbool zal zijn van de herinneringen die je samen maakt.

Wol & Water Bruiloft Amsterdam

Op maat gemaakte en aangepaste opties zijn volledig beschikbaar, waaronder kleurcoördinatie voor uw thema of partner en uw speciale datum of persoonlijk detail met de hand geborduurd op uw op maat gemaakte stuk als een prachtig aandenken. E-mail mij om uw kleurenpalet, trouwthema en/of trouwpak te bespreken.

Bruiloft van wol en water

Bruiloft van wol en water

Het is een enorme eer om stukken te maken voor jullie speciale dag en ik ben altijd blij om mee te helpen. Als je geïnteresseerd bent in het bestellen van een set bijpassende vlinderdas-reversspeldjes voor vrienden en familie, stuur me dan een e-mail en we regelen een kortingspakket.

Bekijk enkele van mijn eerdere klanten en hun aangepaste stukken...

Vader van de bruid
homo bruiloft
Bruidegom
homo huwelijk
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruiloft Accessoires

Als u kleuren, ontwerpen en details wilt bespreken, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@woolandwater.nl & onthoud, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Stalen

Blijf nieuwsgierig,

Alice

Wol & Water Bruiloft Amsterdam