Een nieuw hoofdstuk: een nieuwe toevoeging

Baby Aankondiging

Dus dit is een gekke blogpost om te schrijven, maar het is al vele maanden aan het brouwen... Ik ben erg blij om eindelijk met jullie te delen dat ik zwanger ben! Nu bijna 6 maanden verder en voel me opgewonden, gezond en gelukkig!

Mij

Het eerste trimester was niet zo leuk, maar mijn energie is nu een paar maanden terug en ik heb met veel plezier genoten van het maken van al je mooie bestellingen, het maken van veel bruiloftsstukken , Pride- stukken, het toevoegen van nieuwe voorraadhouders aan het rooster (We Are Pets en Form), verkopen op Markten (de volgende is deMuseummarkt , Museumplein 19 augustus), breilessen geven en allerlei andere spannende, leuke dingen die op mijn pad zijn gekomen, zoals te zien zijn in de Amsterdamse editie van We Make the Stad

Trots revers speldWol & Whiskers Vlinderdassen voor huisdieren

Breilessen Amsterdam

'Baby Amsterdam' (de mooie bijnaam van mijn zus voor de bult) komt half november uit, dus ik ga vanaf half oktober met zwangerschapsverlof ... wat betekent dat ik tijdens de kerstperiode geen bestellingen zal aannemen of markten zal bezoeken ...Ik zal in februari 2019 weer in de studio zijn en ervoor zorgen dat al mijn voorraadhouders goed gevuld zijn met Wool & Water- en Wool & Whiskers-stukken om je te verleiden tijdens het cadeau- en feestseizoen voordat ik op pauze druk. En pauze is precies wat het is.

Het voelt een beetje eng om een ​​pauze te nemen van mijn mooie kleine label, vooral tijdens de kerstperiode. Ik hoop heel erg dat je me niet vergeet - jouw steun is de drijvende kracht geweest achter mijn onverwachte breiwerk! Maar ik realiseer me dat ik mijn handen een paar maanden vol zal hebben met andere dingen dan garen - letterlijk!

ECHTER ben ik hier nog een tijdje, nog steeds aan het breien tot half oktober. Dus als je toevallig een georganiseerd persoon bent of altijd al zin hebt gehad om je Sinterklaas-/Kerstcadeaus ruim van tevoren georganiseerd te krijgen, zolang je je bestellingen voor eind september/begin oktober plaatst, zal ik ze laten maken en naar je verzenden !

Stropdas van wol en water

Dus voor alle duidelijkheid: de assortimenten Wool & Water en Wool & Whiskers zijn vanaf half oktober tot februari 2019 niet online te bestellen. waar je mijn ontwerpen in winkels kunt vinden en waarschijnlijk nog blijer dan ooit om van je te horen over je ervaringen met het dragen van je vlinderdas of reversspeld, dus blijf maar komen!

Tot half oktober gaat alles gewoon door, dus bedankt voor het lezen en graag terug naar de naalden en je bestellingen!

Blijf nieuwsgierig,

Alice x

PS Heb je de nieuwe ontwerpen al gezien?

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo