Zwangerschapsverlof & bedankt 2018

Alice Zwanger

Ik ben nu een paar weken 'offline' geweest om de zwangerschapsverlofsfeer te omarmen en te breien voor mijn dochter die nog moet komen. Het was heerlijk en ik geniet van de vrije tijd, bereid me voor op haar komst en breng tijd door met mijn man in ons nieuwe appartement - had ik al gezegd dat we ook verhuisd zijn? We zijn nog steeds in Amsterdam, maar zijn nu bijna een maand geleden naar ons eigen huis verhuisd, wat betekent dat mijn studio ook is verhuisd! Ja, het waren een paar drukke maanden...

Mij

Het is onvermijdelijk dat deze tijd om te ontspannen me heeft doen nadenken over het jaar, dat voor mij in wezen al ten einde is in termen van zaken. Mijn voorraadhouders zijn allemaal bevoorraad, mijn website heeft mijn zwangerschapsverlofaankondiging en klaar om te verzenden beschikbare voorraad bijgewerkt en ik ben klaar om me te concentreren op een ander kwartaal dan ik me vorig jaar rond deze tijd had kunnen voorstellen.

Kerstvlinderdas van wol en water

Normaal gesproken heb ik het in deze tijd van het jaar waanzinnig druk, kerstontwerpen klaarmaken (al gedaan), voorraad maken voor wat kan voelen als een eindeloze ronde kerstmarkten en natuurlijk bestellingen doen voor klanten over de hele wereld. Ik vind het geweldig, maar ik moet zeggen dat ik de mogelijkheid heb om mijn wereld kleiner te maken en meer op mezelf gericht te zijn, en dat voelt nog steeds heel luxueus aan!

Kerstvlinderdas van wol en water

Maar voordat ik volledig verdwijn in de wereld van newborns en het moederschap wil ik jullie allemaal BEDANKEN die mijn 2018 zo speciaal hebben gemaakt.

Bruiloft van wol en water

Ik begon het jaar met de lancering van het prachtige Wool & Water inpakpapier , geïllustreerd door de Amsterdamse kunstenares Hannah McDonald , onthulde het Pet Bow Tie-assortiment terwijl mijn nieuwe zusterlabel, Wool & Whiskers , deelnam aan tal van mooie markten, een exclusieve collectie lanceerde met Dutch Dandy , maakte allerlei ontwerpen voor nieuwe en terugkerende klanten, kreeg geweldige aandacht in de pers , ontving mooie klantrecensies , had veel gewaardeerde reacties en volgers op sociale media , leerde heel veel nieuwe breistudenten , verwierf nieuwe dealers , maakte stukken voor zoveel bruiloften over de hele wereld - het was geweldig en een jaar waar ik al enthousiast op voortbouw als ik volgend jaar terug ben in mijn nieuwe studio.

Wol & Water VK-dealer

Wol- en watermarktWol & Water Cadeaupapier

Bruiloft stropdas

Wol- en waterpersVlinderdas cadeaubon

Hond vlinderdas klant

Winkel voor wol- en watermakersJens in wol en water

Brei lessen

Wol & Water pop-upNieuwsgierig interview Robert Evans

Wool & Whiskers Marktkraam

Dus tot die tijd, fijne kerstdagen, Sinterklaas, nieuwjaar en ik hoop heel erg dat je me in de tussentijd niet zult vergeten - ik heb al een heel spannende nieuwe collectie gepland om mee terug te keren in 2019. Tot die tijd kun je een assortiment vinden van mijn ontwerpen direct verkrijgbaar bij mijn dealers en enkele kant-en-klare gelimiteerde stukken die klaar zijn om te verzenden, samen met cadeaubonnen hier op de website.

Ik Zwanger

Bedankt voor je voortdurende steun, voor je aanmoediging en ik kijk ernaar uit om volgend jaar weer af te stemmen op de 'bewust andere' wereld en al je onverwachte gebreide stukken te breien, zij het met een beetje minder slaap...

Blijf nieuwsgierig!

Alice x

Vlinderdassen voor kinderen

PS Voor degenen die het (herhaaldelijk) hebben gevraagd, er is nu een beperkt assortiment kinderstrikjes verkrijgbaar bij The Maker Store, De Hallen, Amsterdam. Een proefreeks van 1-10 jaar om te zien of ze de moeite waard zijn om aan de collectie toe te voegen... laat me weten wat je ervan vindt!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo