Aangepaste vlinderdasontwerpen voor J. Willgoose Esq van Public Service Broadcasting

Witte grafische vlinderdas

Wist je dat ik de strikjes maak die frontman J. Willgoose Esq van de publieke omroep draagt ​​voor optredens, pers en promo? Het is een bron van grote trots voor mij en het is altijd een genot om hem te zien spelen voor menigten van European Tours tot Glastonbury, terwijl hij verschillende op maat gemaakte wollen en waterstrikken draagt ​​die ik speciaal voor hem heb gemaakt.

J Willgoose Esq en wol & water strikjes

Dus je kunt je mijn opwinding voorstellen toen hij contact met me opnam om hun nieuwste album Bright Magic en het concept erachter te bespreken, om me te informeren over het maken van de nieuwste vlinderdasontwerpen om hun avonturen te begeleiden.

Helder magisch album

De opdracht was simpel, een felwitte vlinderdas...geweldig, makkelijk! Maar ik wist dat we iets veel interessanters konden doen... Mr Willgoose Esq was zo vriendelijk me het moodboard en het concept achter het album te sturen en daaruit kon ik de visuele inspiratie zien die verband houdt met het bronmateriaal... kortom, Berlijn en J Willgoose's persoonlijke beleving van de stad.

J. Willgoose, Esq. zegt: “Ik begon een gevoel te krijgen voor de titel van Bright Magic wilde me meenemen naar ideeën over verlichting en inspiratie, elektriciteit en lichtflitsen en kleur en geluid (alle nummers zouden uiteindelijk een kleurcode hebben). Ik stuurde het naar de rest van de band en zei: ik weet dat het gaat veranderen, maar we zullen zien hoe de stad dat zelf kleurt.
- Interview met harder geluid

Van daaruit begon ik ideeën uit te werken over het opnemen van geometrische vormen en het creëren van een gestructureerd textiel door de dikte en combinatie van witte katoenen draden te variëren.

Nadat ik een subtiele zilverkleurige metallic draad had toegevoegd (perfect om podiumverlichting te vangen en dat magische element tot leven te brengen) en het textiel had bereikt dat ik voor ogen had, stuurde ik het naar J. Willgoose Esq voor feedback. De reactie was direct en enthousiast. En zo begon het maken van de vlinderdas.

Vlinderdas van de publieke omroep

Ik maakte een effen witte vlinderdas zoals aanvankelijk gevraagd, samen met het getextureerde geometrische ontwerp, beide gebreid in 100% Eco Tec, een vezel die gerecyclede plastic vezels en Eco Cotton combineert. Toen kwam er een verzoek om iets heel anders voor een finalenummer... voor de onthulling van die liveshow zal ik dat ontwerp van de vlinderdas op dit moment niet delen, maar u in plaats daarvan aansporen om de nieuwe Public Service Broadcasting-tour persoonlijk te ervaren wanneer deze start in oktober 2021 .

J Willgoose Bright Magic vlinderdassen

Om te zeggen dat het voor iedereen een zware 12+ maand is geweest, is een enorm understatement. De meeste mensen hebben hun levensonderhoud direct getroffen *steekt hand op* (begrijpelijkerwijs geen enorme vraag naar Lockdown Bow Ties), maar voor degenen wiens creatieve doel afhankelijk is van live-evenementen en fans die het gevoel hebben dat ze veilig samen van muziek kunnen genieten en ervaren, is en blijft het bijzonder uitdagend zijn. En laten we nog niet eens ingaan op de gevolgen van de Brexit voor toerende muzikanten en bands... dus hoe je ook komt opdagen, ik weet dat alle bands, ook de Publieke Omroep, het enorm zullen waarderen.

Helder magisch album

Geometrische witte vlinderdas

Laat me nu weten wat je van de Bow Ties vindt! Het volgende op de agenda is het bespreken van een PSB-fanversie in zowel de vorm van een strikspeld als een ketting...

Als je een gepersonaliseerde vlinderdas met mij wilt bespreken, kun je hier de informatie vinden, inclusief cadeaubonopties als je iemand een eigen, op maat ontworpen vlinderdas cadeau wilt doen.

En als je meer wilt horen van J Willgoose Esq zelf over zijn inspiraties en stijl, kun je onze eerdere chats hier en hier vinden

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo