Covid-19 Update: Nog steeds aan het breien, nog steeds aan het lachen!

Lachend meisje

Hallo allemaal!

Ik hoop dat deze geïmproviseerde nieuwsbrief jullie allemaal goed en gezond vindt, met een positief en kalm gevoel. Wat een gekke dagen/weken!

Dit is slechts een briefje om u te verzekeren dat ik, mijn man en ons kleine meisje allemaal in orde en gezond zijn, sociale afstand nemen en neerhurken. Ik werk met veel plezier aan de nieuwe collectie (ooh het ziet er een overvloed aan schoonheden uit) samen met lopende bestellingen - en ik ben ze ook erg dankbaar!

Ik heb mijn breilessen verschoven naar online lessen en bied er een paar GRATIS aan, omdat ik uit persoonlijke ervaring weet dat breien kan helpen de geest te kalmeren en een gevoel van vrede te brengen in angstige tijden. Dus als je al breit - pak je naalden op, het zal helpen.

Voor degenen onder u die zich zorgen maken over de verspreiding van het virus op handgemaakte items, wil ik u verzekeren dat dit niet het geval is. Ik was regelmatig mijn handen, veeg mijn studio elke dag schoon met ontsmettingsmiddel en mijn kleine gezin en ik leven de realiteit van sociale afstand - geen kinderopvang, geen speeltuinen, geen contact met iemand buiten ons huishouden en zoals de Nederlandse regering heeft geadviseerd, buiten 2 meter afstand houden van iedereen.

-----------

Een beetje een (relevante) kanttekening, maar ik ben dol op de mogelijkheid om op mijn gebreide zeepkist te stappen - Wol is zelfreinigend, de keratine in zijn structuur breekt slechte bacteriën af waardoor het slechte geuren kan absorberen en neutraliseren en het oppervlak is water afstotend dus het voorkomen van de groei van bacteriën...nu niet ontkennen dat fascinerend is!

------------

Gebreide groene vlinderdas en bretels


De Britse en Nederlandse postdiensten hebben bevestigd dat het virus niet kan overleven op pakketten of post en ze houden een streng hygiënisch systeem aan - niet meer tekenen voor pakketten met een tabletpen, postbeambten staan ​​ook op 1,5 meter van je deur bij het bezorgen van een pakket.

Dus maak je alsjeblieft geen zorgen als je bij mij of een ander handgemaakt indiebedrijf bestelt. Inderdaad, uw steun wordt in deze angstige tijden meer dan ooit enorm gewaardeerd .

---------

Gebreide vlinderdas cadeaubon


Bedankt aan al degenen die interesse hebben getoond in het kopen van cadeaubonnen voor toekomstige aankopen, dat was erg positief. En speciale vermelding voor mijn laatste Britse klant die een vlinderdas bestelde om een ​​zichzelf isolerende vriend op te vrolijken en hen eraan te herinneren dat er goede tijden te beleven zijn als dit eenmaal voorbij is!

---------

Zelfisolerende / sociale afstandsactiviteiten

Er zijn veel spannende, creatieve manieren om je tijd thuis door te brengen:

  • Bekijk de trilogie van prachtige W&W-klant Jean Weso downloadbare misdaadromans
  • Schrijf je in voor een online cursus breien, zingen of zelfs een gratis advies over meubel make-over
  • Kijk nog eens terug en geniet van al die dingen klassieke films en meer . Mijn topfavoriet is 'Streetcar Named Desire' al snel gevolgd door Bette Davis' Now Voyager
  • Woon mijn Online W&W Cocktailuurtje - details om te delen op mijn sociale mediaplatforms. Dat we binnen blijven, betekent niet dat we ons niet kunnen verkleden en heerlijke aperitieven kunnen nuttigen samen met niet-virusgerelateerde koetjes en kalfjes.

Hoe u uw tijd ook doorbrengt, blijf veilig, blijf gezond en blijf een niet-verspreider. Op een dag zal dit allemaal een herinnering zijn.

Beste wensen,
Alice x

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo