Nieuwsgierig gesprek #1: Hannah McDonald, illustrator

Hannah McDonald-illustrator

Elke donderdag chat ik LIVE op Instagram met iemand die ik interessant en/of inspirerend vind vanuit mijn tuinatelier in Amsterdam. Het is een nieuwe IGTV-serie genaamd 'Curious Conversations'. De serie viert conversatie en de vele nieuwsgierige, creatieve connecties die eruit kunnen voortkomen.

Ik maak draagbare conversatiestarters, handgemaakte, gebreide vlinderdassen , bretels , stropdassen en vlinderdasspelden . Het zijn unieke stukken in beperkte oplage. Het dragen ervan garandeert niet alleen dat ze dienen als de perfecte non-verbale zelfexpressie, maar ze brengen ook een gesprek op gang, met een verwante geest of met iemand wiens pad je misschien nog nooit hebt gekruist, en openen de deur naar een oprechte verbinding met, in welke vorm dan ook. nemen.

Ik ben deze nieuwe serie begonnen met het opnieuw bezoeken van veel van de fascinerende mensen die ik heb geïnterviewd voor de serie The Curious Interview, die je op dezelfde blog kunt vinden en lezen. Ik was heel blij dat de in Amsterdam wonende illustrator Hannah McDonald bij me kwam voor mijn allereerste Curious Conversation, vooral omdat ze haar droeg W&W Pride Bow Tie Pin ervoor! Ik heb de chat hieronder in zijn geheel gedeeld en je kunt haar originele interview hier lezen

Mijn toekomstige gasten kunnen creatief zijn of gewoon een andere kijk op het leven hebben om met mij te delen. Ik nodig u uit om samen met ons te chatten en nodig u uit om uw gedachten en opmerkingen met ons te delen. Via mijn social media platformen kun je vinden wanneer mijn volgende is en met wie.

Hannah draagt ​​een paar Wool & Water Knitted Bretels (Bretels) in de originele interviewbeelden.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo