Evenementen: Kerstmarkt 20-23 dec

Wol & Water kerstmarkt

Nou, dit is HEEL spannend! Ik zal mijn markt laten terugkeren met dit geweldig uitziende festival van een kerstmarkt in het prachtige Oud West Amsterdam.

Hij loopt van 20-23 december in Westergas en ik zal er elke dag zijn met mijn volledige assortiment Vlinderdassen , Bretels (bretels) , Skinny Ties , Reversspeldjes en natuurlijk de Wool & Whiskers Pet Bow Ties . Ik zal ook cadeaubonnen beschikbaar hebben om te kopen voor zowel stukken als breilessen .

Gebreide kerst vlinderdas

Wat maakt deze markt zo speciaal, vraagt ​​u zich af? Om te citeren van de website van de markt:
'De plek waar je jezelf trakteert op lokale lekkernijen, winterse kost, glühwein, warme chocolademelk, culinaire hapjes, speciaalbieren en goede wijnen. De plek waar je geniet van (live)muziek, films, kunst en cultuur. De plek waar je glijbanen maakt op de ijsbaan of spelletjes speelt met de kids. De plek waar je je stem verliest aan kerstkaraoke. En waar je tot in de vroege uurtjes danst.'

De markt loopt van 16:00 - 23:00 op vrijdag 20 en van 11:30 - 20:00 op zaterdag 21, zondag 22 en maandag 23 december dus genoeg tijd om langs te komen voor een kerstcadeauwinkel, een wandeling en een kerstborrel met vrienden - je kunt het allemaal!

Wol & Water kerstmarkt

Wool & Whiskers Kerstmarkt

Ik hoop dat je langs mijn stand komt om hallo te zeggen, ik vind het leuk om oude en nieuwe klanten te ontmoeten en degenen die gewoon geïnteresseerd zijn in mijn reis van acteur tot onverwachte breigoedontwerper.

Wol & Water kerstmarkt

Wol & Water kerstmarkt

Ik zal marktvoorbereidingsupdates op mijn Insta- en FB-pagina's (@woolandwaterltd) plaatsen en er zal ongetwijfeld nog een blog over dit alles verschijnen, dus tot die tijd - blijf nieuwsgierig!
Alice

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo