NIEUWE Collectie: De Mini Bow Tie Kettingen

Groene mini vlinderdas ketting op nek

Wool & Water viert de overtuiging dat individualiteit in de details zit en dat zelfexpressie de katalysator is voor communicatie en verbinding.

Dit jaar heeft me geleerd hoe belangrijk de kleine dingen zijn, of dat nu tijd met het gezin is, ons veilig voelen in onze fysieke en mentale gezondheid en de noodzaak om ons gezien, gewaardeerd en betrokken te voelen.

De winter voelt dit jaar misschien wat moeilijker aan en ik hield van het idee om een ​​eenvoudig maar effectief draagbaar detail aan te bieden dat onze dagen zou helpen opfleuren als ze kouder en donkerder worden.

6 mini vlinderdas kettingen

Dus heb ik de Mini Bow Ties Kettingen gemaakt. Een klein, merkwaardig en creatief detail dat elke dag, voor elke gelegenheid en door iedereen gedragen kan worden. Ik wilde een accessoire dat de nieuwsgierigheid aanwakkerde en zowel voor de drager als voor de waarnemer aangenaam en intrigerend was. Soms zijn het de kleine dingen die het verschil kunnen maken.

De Mini Bow Tie-kettingen zijn handgemaakte accenten van individualiteit, elk een merkwaardig detail om van te genieten.

Vrouw draagt ​​een paarse mini vlinderdas halsketting

Eind juli/begin augustus begon ik met het ontwerpen van deze piepkleine Mini Bow Tie-accessoires. De zon scheen en de bloemen bloeiden. Ik wilde dat gevoel van helderheid, vreugde, de kleine details van wilde bloemen, vogelgezang en zonlicht vastleggen waardoor ik me licht en gelukkig voelde ondanks de waanzin van 2020.

Schetsboek met ontwerpen voor minivlinderdas


Het was belangrijk voor mij dat elke Mini Bow Tie-halsketting speciaal aanvoelde, een klein vleugje uniekheid dat gemakkelijk kan worden geschonken om iemands last te verlichten, om ze het gevoel te geven dat ze gezien worden ondanks de nodige afstand die we allemaal ervaren.

Rode mini vlinderdas ketting

Elk van de 6 Mini Bow Tie-halskettingen wordt door mij op bestelling gebreid van natuurlijke, duurzame vezels. Ik maak er maar 25 van elk en ze komen individueel verpakt.

Alle 6 dessins, eenmaal door mij gebreid, worden vervolgens met ringetjes aan zilverkleurige kettingen van 40 cm vastgemaakt, aangevuld met karabijnsluitingen voordat ze worden verpakt in piepkleine doosjes met hun unieke editienummer, vanaf zondag 4 oktober beschikbaar op de website.

Oranje mini strikje ketting

Wie weet welke connecties kunnen worden aangewakkerd door dit piepkleine outfitdetail... Ik kijk er naar uit om erachter te komen!

Volg mijn blog met Bloglovin Volgen

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo