Wie houdt er niet van een vlinderdas voor katten en honden?

* Let op: deze tijdelijke Love Collection is nu gearchiveerd, om exclusieve previews en toegang te krijgen tot nieuwe, speciale editie Cat and Dog Bow Tie-ontwerpen samen met glimlach-vonkende inzichten achter de naalden, meld je aan voor mijn nieuwsbrief The Treat *

Op woensdag 27 januari lanceerde ik The LOVE Collection - Love Inspired Cat and Dog Bow Ties and Accessories. De eerste Wool & Whiskers minicollectie van 2021, deze 7 katten- en hondenstrikjes en halsbandaccessoires zijn alleen te bestellen tot zondag 21 februari... Elke minicollectie is niet alleen beperkt in de tijd, maar heeft slechts 10 van elk ontwerp ook beschikbaar!

Geïnspireerd door de liefde die we hebben en in ruil daarvoor krijgen van onze schattige Fur Babies, hebben de katten- en hondenstrikjes een zich herhalend patroon van rode liefdesharten, terwijl een nieuw halsbandaccessoireontwerp van een enkel gebreid roze liefdeshart een optioneel bijpassend liefdeshart heeft Speld voor de eigenaar die zijn hart op de mouw wil dragen... of jas wil dragen tijdens de dagelijkse hondenwandeling.

Verkrijgbaar voor alle 3 de maten (kat/kleine hond, kleine - middelgrote en grote hond) zowel de liefdesvlinderdas als de liefdeshartjes kunnen aan de halsband van uw kat of hond worden bevestigd zonder dat u deze eerst hoeft te verwijderen of ermee hoeft te rommelen.

Ondanks dat deze Love Bow Ties op tijd voor Valentijnsdag uitkomen, zijn ze geïnspireerd door de unieke band die we vormen met onze katten en honden en die duurt veel langer dan een jaarlijkse nieuwigheidsdag.

Ik dacht dat het misschien leuk zou zijn om te delen wat er bij kwam kijken om de ontwerpen van The Love Collection huisdieraccessoires uit mijn hoofd en in mijn handen te krijgen.

Ik heb tot nu toe 7 katten en 1 hond gehad in mijn leven en toch is elk een duidelijk individu in mijn hoofd. De relatie die ik met elk van hen heb en had is net zo uniek. Cooper (de kat) is mijn bekende kat, misschien meer dan elke andere kat die ik heb mogen leren kennen en naarmate de jaren verstrijken, word ik me er steeds meer van bewust dat mijn tijd met hem beperkt is en dat zet me aan het denken over hoeveel ik van hou hem en hoeveel hij ervoor zorgt dat ik me geliefd, speciaal en uitverkoren voel.

Dus met deze liefdesverbinding in gedachten ging ik zitten om de ideeën te schetsen die zich in mijn hoofd vormden. Ik wilde dat de vlinderdas voor katten en honden leuk, klassiek en toch eigentijds en natuurlijk vrolijk zou zijn. Alles wat ik met Wool & Whiskers doe, wordt gevoed door de wens om glimlachen op te wekken, voor jou als eigenaar van je met vlinderdas versierde furbaby, maar ook voor degenen die je samen zien of foto's zien die je deelt. Glimlachen is besmettelijk en opbeurend en daar zouden we allemaal wel wat van kunnen gebruiken.

Vlinderdas schetsboekLiefde hart vlinderdas staal

Zoals je kunt zien had ik verschillende ideeën met betrekking tot het ontwerp van de vlinderdas voor katten en honden, maar uiteindelijk ging ik voor Off White Lambswool en Red Love Hearts, het voelde op een grillige manier klassiek aan.

Het langste deel van het maken van een patroon om vanaf te werken, is de voorbereiding. Zorg ervoor dat het hartmotief leesbaar en duidelijk is. Ik heb een klein canvas om het op een vlinderdas voor katten en honden te laten zien, dus het moet duidelijk communiceren wat het is en idealiter van een afstand. Dan moet ik het ontwerp in een herhalend patroon laten werken, dit kan gek aanvoelen, maar op de een of andere manier kom ik er. Vervolgens moet ik het breien testen, experimenteren met spanning en garendikte totdat ik de perfecte combinatie vind. Gelukkig heb ik nog maar een paar maanden geleden zoveel tests en swatches voor de kerstkat- en hondenstrikontwerpen doorstaan, dat mijn instinct leek te werken, ondanks mijn mindfug in januari.

Kat en hond houden van hartaccessoires

Het Love Heart-halsbandaccessoire voor huisdieren was een nieuw ontwerp voor mij, geïnspireerd door een zeer geliefde klant wiens hond die geen vlinderdas draagt, er niet van houdt iets aan haar halsband te voelen. zijkant of bovenkant van de kraag.

Op een avond kwam het idee van een enkel Love Heart in mijn hoofd op en al snel volgde een bijpassende Love Heart Pin/Brooch voor eigenaren. Er waren 3 schetsen van het breipatroon nodig voordat ik de juiste maat en vorm vond die voor mij duidelijk en schoon aanvoelde. Ik testte het ontwerp uit op dit prachtige tweekleurige wolgaren, met de bedoeling het uiteindelijke ontwerp in een gedurfd rood te breien, maar na verschillende ontwerpen was ik verliefd geworden op de gradiënt-look die dit garen de kat en de hond Love Hearts gaf. Nadat ik vorig jaar hetzelfde garen had gebruikt om mijn dochter haar jaarlijkse verjaardagstrui te breien, wist ik dat het niet veel pilde en zijn gevlekte effect behield nadat de peuter het hard had gedragen.

Franse Bulldog in liefde hart vlinderdas

In navolging van wat ik hoopte dat de definitieve ontwerpen zouden zijn, was het tijd om ze te testen op echte harige burgers. Stitch, de lieftallige Franse Bulldog, gaf eerst de Dog-versies van de Bow Tie en Love Heart een proefrit en was behoorlijk onwetend en onaangedaan door zijn met liefde verpakte halsbandaccessoires, dus daarna waren mijn katten, Gary en Cooper.

Cat in Love Heart Collar-accessoireCat in Love Heart Collar-accessoire

Zowel Gary als Cooper waren zich er weer helemaal niet van bewust dat ze iets aan hun halsband hadden en bleven hun onafhankelijke, vrije wil als kat zijn, ze zagen er gewoon veel schattiger uit. Hoera! Inmiddels was ik zo verliefd op deze ontwerpen en opgewonden om ze af te maken, te fotograferen en te uploaden, klaar om te delen op een geheime link met mijn nieuwsbriefabonnees.

Kat en hond houden van strikjes

En nu zijn we er dan, de volledige collectie strikjes en halsbandaccessoires boordevol liefde voor katten en honden wordt morgenochtend om 10.00 uur gelanceerd en is tot zondag 21 februari beschikbaar om te bestellen voor al je liefdes voor katten en honden. Dus als je je harige Valentijn wilt vieren, een bruiloft op komst hebt waar je met je furbaby naar toe gaat of als je gewoon dol bent op The Love Collection ...laat het niet onbeantwoord blijven door het te missen!

Liefde Hart Gebreide Pin

Meld u aan voor mijn nieuwsbrief The Treat om exclusieve previews te krijgen en toegang te krijgen tot nieuwe, speciale editie-ontwerpen voor vlinderdasjes voor katten en honden, samen met inzichten die een glimlach opwekken achter de naalden.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo