Honden in strikjes op verjaardagskaarten!

Pawsome-kaart

Ik heb wenskaarten gemaakt! Na zoveel verzoeken van klanten op markten door de jaren heen en daarna een zeer gewaardeerd duwtje in de rug van een vriend en collega-ontwerper-maker (de mooie Andy alias Unruly Print en de oprichter van de geweldige online handwerkmarkt Makers Market From Home ), nam ik de duik en deed het!

Na overleg met mijn lieve fotograaf-vrienden die daadwerkelijk de beelden voor beide shoots hebben gemaakt (Mark Kenny en Arthur Wilson), begon ik een kleine reeks verjaardags- en vriendschaps-/liefdeskaarten te maken om uit te proberen.

Hond verjaardagskaart

Ik heb mijn ontwerpen geüpload naar een website van derden, Thortful . De eerste online marktplaats voor kaarten in het VK met wenskaartontwerpen van een grote verscheidenheid aan artiesten en makers (ja, ze verzenden wereldwijd). Ik heb aanvankelijk 5 slots, en afhankelijk van hoe ze het doen, krijg ik er hopelijk meer... zodat ik wat andere ideeën kan uitproberen.

Momenteel zijn er 4 ontwerpen beschikbaar om te bestellen, allemaal met prachtige honden in Wool & Whiskers Bow Wow Ties, ik zal binnenkort een 5e 'Con-Cat-ulations'-ontwerp toevoegen... ik beslis alleen of dit een vlinderdas zal bevatten die is versierd met Gary of Kuiper!

Vriendschapshond kaart

Dus mocht je een toegewijde Dog Mama / Cat Lady / Fur Baby Appreciator-vriend of familielid hebben waarvan je denkt dat ze een vrolijke (en harige) keurige post zouden waarderen. En mocht je ze willen laten weten hoe speciaal ze zijn, of ze misschien een gelukkige verjaardag willen wensen, kijk dan hier en kijk of er iets bij past.

Als maker ontvang ik een klein deel van de verkoopprijs via Thortful (£ 0,30-0,50 per kaart aangezien zij de verkoop, het afdrukken en de verzending doen), maar als ze het goed doen, zal ik zeker overwegen om hier wat nieuwe ontwerpen aan mijn website toe te voegen (en eventuele toekomstige markten in een wereld waar dat weer mogelijk is).

Ik hoop dat ze je 'awww' maken of een glimlach opwekken - dat is tenslotte de bedoeling!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo