NIEUWE ontwerpen voor wenskaarten: de upgrade

Happy Woofday-kaart

Een paar weken geleden heb ik ontworpen enkele van mijn prachtige Wool & Whiskers-beelden als wenskaarten en deze geüpload naar de online kaartwebsite , Thortful .

Ik moest 5-7 dagen wachten om te zien of mijn kaarten met verschillende honden in mijn handgemaakte strikjes zouden worden geaccepteerd in de hoofdcatalogus. Dit zou hun bereik vergroten naar klanten die ze ontdekken terwijl ze op zoek zijn naar de perfecte verjaardagskaart met behulp van de zoekbalk.

Ik zal het niet insta-filteren, ze hebben het niet gehaald en ondanks de teleurstelling spoorde het me aan om mijn spel te verbeteren. En dus heb ik ze opnieuw ontworpen en opnieuw geüpload en om heel eerlijk te zijn, geef ik er meer de voorkeur aan! Ik hoop dat ze in de hoofdcatalogus komen, maar zo niet, dan voel ik me zelfverzekerd genoeg met deze nieuwe ontwerpen met prachtige honden die er beslist keurig en feestelijk uitzien in hun gebreide Bow Wow-stropdassen, om er een paar te laten bedrukken. Ik zal ze tegen volgende maand beschikbaar stellen om te bestellen via mijn website en Etsy-winkel.

Hond in feestmuts Card

Ik denk dat ze leuk, kleurrijk zijn en die allerbelangrijkste glimlach zullen opwekken voor zowel de afzender als de ontvanger... maar wat denk jij?

Zou je ervoor kiezen om een ​​van mijn met vlinderdas versierde Pup-kaarten naar een vriend te sturen om ze een gelukkige verjaardag/woofday te wensen of om ze te vertellen dat ze 'Pawsome' zijn?

Pawsome-kaart

U kunt alle ontwerpen vinden beschikbaar om te bestellen via Thortful hier , ze zijn gedrukt in A5-formaat, op een kaart van 350 g/m² van goede kwaliteit en er is mij verteld, van de enige klant die ik tot nu toe heb gehad, afgeleverd snel!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo