Alice op Jonathan Creek, BBC1 in Wool & Water!

Voor het geval je geen grote Jonathan Creek-fan bent en de aflevering van afgelopen vrijdag 28 maart hebt gemist, je zult me ​​niet hebben gezien, Rachel spelen (ik heb alle leuke dingen te doen) en niet één maar TWEE op maat gemaakte wol en water dragen sjaals die ik voor mijn personage heb gebreid.

De kostuumafdeling wilde mijn personage, Rachel met sjaals, en was zo vriendelijk mij er twee te laten ontwerpen en breien. Bij inspectie met de volledige outfits waren ze blij en dus werden ze op het scherm gedragen! Heel spannend moment voor mij, om mijn twee liefdes te combineren!

Een visagiste werd verliefd op de blauw/groene, dus kocht ze hem en ik nam de taupe mee naar huis, die ik al veel draag. Beide waren gebreid van 100% lamswol en dus superzacht en warm - erg handig in een bepaalde scène, namelijk een lange nachtshoot in Oost-Londen!

Hier is een kleine selectie van sjaalweergaven van de show....

Mocht je zin hebben om de hele aflevering te zien, The Letter's of Septimus Noone, en de sjaals in actie (en mij), dan kun je het nog zien op de BBC iPlayer tot vrijdag 7 maart.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo