Ik heb een nieuwe studio!

Wol & Water Studio

Mijn nieuwe Tuinstudio is heeeeeerrreee!!

(Als je zo geneigd bent, zoom dan in op mijn gezicht om te zien hoe pure, niet-Insta coole OPWINDING eruit ziet).

Na jaren van onderzoeken, plannen en opslaan is het hier, aangesloten en ik ben ingesteld en weer normaal aan het werk of liever in een nieuwe en verbeterde opstelling.

Voorheen werkte ik vanuit een logeerkamer en deelde die met alles in huis dat opslag nodig had. Vorig jaar zijn we eindelijk verhuisd naar ons eigen plekje met tuin terwijl de Little Bird in de metaforische oven zat (wat betekende dat de nieuwe 'logeerkamer' al was toegewezen). En dus, zwangerschapsverlof om de hoek, werd Wool & Water in dozen verpakt en overal in het nieuwe appartement opgeslagen terwijl we de laatste hand legden aan de aanschaf van een tuinstudio.

Wol & Water Studio

Zoals met al deze dingen duurde dit uiteindelijk langer dan we hadden verwacht. Dus na het zwangerschapsverlof, leidde elke bestelling die binnenkwam ertoe dat ik de verschillende opslagruimtes afstruinde om de benodigde materialen te verzamelen voordat ik tijd vond om, terwijl Edie bij haar vader was of een dutje deed, aan het werk te gaan.

Ik zal niet liegen, het bleek enigszins stressvol. Ik had het gevoel dat ik W&W niet actief kon promoten, omdat ik alleen in staat was om reactief te zijn op de bestellingen die organisch binnenkwamen, in tegenstelling tot het proactief verhogen van mijn werklast zonder zeker te weten hoe snel ik kon leveren.

Vlinderdas en bretels

Maar plotseling was de dag daar en stond de dieplader met mijn op maat gemaakte studio van 8 m2 buiten het appartement. Onze weg werd officieel afgesloten terwijl de grootste kraan die ik ooit heb gezien hem begon op te tuigen om over ons gebouw met 3 verdiepingen de tuin in te hijsen.

Kraan

Na maanden van heen en weer, meten, overwegen en niet weinig stress, stond hij binnen 4 uur na aankomst op straat in de tuin en wachtte hij op een elektricien om hem aan te sluiten om ervoor te zorgen dat de lichten en verwarming zouden werken.

Wol & Water Tuin Studio

Wool & Water Studio uitpakken

Toen kwam het uitpakken ... oh heer! Ken je dat gevoel van dozen inpakken zonder tijd om te sorteren en te filteren en dan een jaar later bedenken hoe je ze allemaal in een kleinere ruimte kunt krijgen dan waarin je ze oorspronkelijk had...? Nou, het kostte een week van regelen en een paar moeilijke bewerkingsbeslissingen (ja, sommige garens zijn ergens anders geschonken) MAAR afgezien van wat planken en planten is het compleet en ik werk hier nu een week en vind het GEWELDIG!

Wol & Water Studio

Wol en water ophangbord

Wol & Water Studio

Gewoon mijn eigen creatieve ruimte hebben om te verkennen en te experimenteren met alle nieuwe ideeën die door mijn hoofd zijn gestuiterd tussen alles wat komt kijken bij het leren om moeder te zijn, voelt ongelooflijk.

Wol & Water Studio

Ik heb zeker ontdekt dat een grote strijd in het leven van een nieuwe moeder het terugwinnen van je pre-mamma-identiteit is en accepteren/leren hoe dat nu verschilt van wat het was vóór borstvoeding, luiers, slaapgebrek en alle verbazingwekkende, wonderbaarlijke primeurs die daarbij horen een briljant opkomend klein persoontje. Vaak voelde het wachten op deze studio als een parallelle ervaring, als een metaforische finishlijn.

Dus een paar tweaks en toevoegingen tot het uiteindelijke doel van een georganiseerd leven om te gaan, maar... in wezen zijn alle belangrijke stukjes op de juiste plaats en klaar om productief te zijn - kijk die metaforen blijven maar komen!

Nu voor degenen onder u die dat deuntje in uw hoofd hebben - dansfeesttijd!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo