Dappere huisdieren in overvloed!

Vlinderdas voor huisdieren van wol en water

Zoals je misschien weet is Wool & Water er trots op een vaste klant te zijn op The Indie Brands: Local Goods Market in Amsterdam. Het is een prachtige markt gevuld met een interessant en divers aanbod van onafhankelijke merken, ontwerpers en labels en we zijn erg trots om er deel van uit te maken.

Het is ook een geweldige manier gebleken om nieuwe klanten en vooral hun huisdieren te ontmoeten! De Pet Bow Ties zijn erg populair op deze markt, we krijgen zelfs harige bezoekers die hun Bow Wow Ties al dragen om langs te komen en gedag te zeggen!

Het extra speciale aan de Pet Bow Ties is dat de meeste mensen foto's willen delen van hun huisdieren die er Dapper & Dandy uitzien in hun nieuwe limited edition halsbandaccessoire, dus ik dacht ik deel een paar recente... er is iets met een Strik Tie & Whiskers dat ziet er gewoon te goed uit!

Zoals je kunt zien is Amsterdam een ​​stad van dierenliefhebbers!

We staan ​​op de volgende Local Goods Market op zaterdag 14 maart & zaterdag 28 maart.

Heb je foto's om te delen? We zien ze graag, dus stuur ze alsjeblieft naar info@woolandwater.co.uk of tag ze #petswag op Twitter/Instagram en we zullen ze zien.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo