Wol & Water in Flow Magazine!

Het interview dat ik deed voor Flow Magazine en de mooie kleine fotoshoot is gepubliceerd in hun nieuwe editie en ik ben er zo trots op! Wie had gedacht dat mijn breiavonturen ooit een van de mooiste en populairste tijdschriften van Nederland zouden worden!

Ik heb eerder in tijdschriften gestaan ​​als promotie voor tv-programma's en toneelstukken, maar er is iets aan dit dat veel spannender aanvoelt. Misschien omdat ik het geweldig vind hoe creatief en persoonlijk Flow is of misschien omdat ik erin zit te praten over dingen die ik fysiek maak en graag maak... ik weet het niet zeker, maar het voelt fantastisch!

Het interview is in het Nederlands, maar ik ben verheugd te kunnen zeggen dat Flow ervoor heeft gekozen mijn stuk opnieuw te publiceren (in het Engels) in hun internationale versie die in september wordt uitgebracht en kan worden gekocht in de; VK, VS, Australië en Canada!

Bedankt Flow!!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo