Het is Nederlandse Wolweek!

Misschien herinner je je dat ik vorig jaar voor The Campaign for Wool, de Nederlandse Wolweek, een enorme garenbom ondernam voor International Creative Agency, 180 Amsterdam...nou dit jaar werd me gevraagd om wat meer gebreide graffiti te bedenken en dus maakte ik Bench Gezellig!

Ik ontwierp 4 kussens die resoneerden met het thema van dit jaar, 'The Many Faces of Wool' en installeerde ze op 4 verschillende banken in Amsterdam. Elk had een label waarop stond welke wol was gebruikt om het te maken; Lamswol, Merino, Alpaca of Wensleydale en met de #benchcosy voor degenen die afbeeldingen willen delen als ze die hebben gevonden.

Tot nu toe hebben een paar mensen hun gezellige ontdekking op de bank gedeeld, ik hoop dat ze er allemaal nog zijn, maar wie weet, dat is de aard van een garenbom, je ontwerpt het, maakt het en moet het dan loslaten, geef het aan de wereld om van te genieten of te verwijderen...

Gelukkig hebben we, wat er ook met hen gebeurt, een film gemaakt! Een echt cool uitziende film waarin ik van bestemming naar bestemming fietste terwijl ik een enorm tuig op mijn rug droeg...

Als je een gezellig bankje ziet, deel dan een foto met #benchcosy

Blijf nieuwsgierig!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo