Fab Lab-els

Deze week ging ik naar een geweldige plek hier in Amsterdam, Fab Lab , om te spelen op de borduurmachine. Het is een magische plek vol ongelooflijke creatieve machines zoals lasersnijders en 3D-modelleringsmachines. Op dinsdag en vrijdag laten ze iedereen een machine reserveren en spelen!

Ik had gedacht dat geweven labels een leuk extraatje zouden zijn om aan bestellingen toe te voegen, dus ging ik kijken wat ik kon doen met mijn kleine idee en eindigde met een paar prachtige geborduurde labels.

De deal is, je kunt spelen in ruil voor het schrijven van je experiment op hun machine, klinkt geweldig voor mij!

Dus deze kleine schatjes gaan de deur uit met de eerste bestellingen van deze week als een speciaal debuut.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo