Een klein maar oprecht bedankje

Bedankkaartjes gehouden tegen een Swatch Board

Gisteren is mijn nieuwe voorraad bedankkaartjes binnengekomen, ik stuur deze mee met elke bestelling van strikjes, stropdassen, bretels, mini vlinderdasspelden en vlinderdaskettingen, ongeacht de waarde of maat.

Ik bedank u met de hand voor het steunen van mijn kleine bedrijf, voor het geloven in mijn onafhankelijke Bow Tie-merk en voor het kiezen van een van mijn accessoireontwerpen om deel uit te maken van uw nieuwsgierige en creatieve garderobe... of het kiezen van een stuk om uw liefde en bewondering uit te drukken voor een geliefde als een geschenk.

Elke geplaatste bestelling zorgt voor een vrolijke dans hier in de Wool & Water tuinstudio. Elke bestelling helpt me om mijn gezin te onderhouden en betekent vaak dat we iets leuks kunnen doen, zoals mijn kleine meid meenemen naar een fantasierijke speelles of, zoals volgende week, echt weggaan voor een verblijf van 4 nachten in een badplaats ten noorden van Amsterdam....!

Dus bedankt, voor het bestellen, delen, verspreiden van het woord over mijn vlinderdassen, mijn bretels, stropdassen en mini-vlinderdassen, het betekent zo veel en de dankbaarheid groeit van jaar tot jaar.

Alice x

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo