Waar zijn alle strikjes gebleven?

Concertina gevouwen zorgkaart met een emoe die een vlinderdas draagt ​​op de voorkant

Als je een regelmatige bezoeker bent van deze nieuwsgierige hoek van het internet, zal het je zijn opgevallen dat er tegenwoordig niet veel vlinderdassen zijn om uit te kiezen. Je vraagt ​​je misschien af ​​waar ze allemaal zijn gebleven en of er in de nabije toekomst nog meer vlinderdassen zullen zijn om te bekijken...

Veel van de eerdere vlinderdasontwerpen, hoewel geliefd bij mij, bij jou en bij veel mensen, bestaan ​​hier al vrij lang en het is tijd voor verandering.

Er komen nieuwe vlinderdassen op de website, prachtige nieuwe ontwerpen die ik zo graag met jullie wil delen, plus ze zullen prachtig verpakt worden in mijn nieuwe, verbeterde dooshoezen. Elke vlinderdas zit nog steeds in een doos, maar met meer merkwaardige details om te ontdekken en te verrassen, waaronder deze prachtige kleine zorgkaartjes die je onder elke vlinderdas vindt.

Als je als een van de eersten de nieuwe Bow Ties, de nieuwe collecties wilt zien, meld je dan zeker aan voor mijn nieuwsbrief, The Curio en krijg gegarandeerd een exclusieve nieuwe collectiekorting om je te verleiden tot nieuwe creatieve en nieuwsgierige dassen .

Er zullen ook nieuwe Mini Bow Tie Pins, Bretels en een flink aantal Skinny Ties zijn die langzaam het keurige, nieuwsgierige huis van Wool & Water bevolken.

Tot die tijd wens ik je nieuwsgierige, creatieve avonturen!

Alice

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo