Waar de magie van de vlinderdas gebeurt...

Wol & Water Tuin Studio

Je hebt misschien mijn Instagram-bericht gezien waar ik wat beelden deelde van mijn mooie tuinstudio - de plek waar ik dit nu typ en waar ik je mooie vlinderdas , jarretel, magere das, strik ontwerp, brei , verpak en fotografeer Dasspeld en alle bestellingen van Wool & Whisker vlinderdas voor katten en honden .

Wol & Water Tuin Studio

Het bedrijf dat mijn studio maakte, Solilux , stuurde vorige week Herbert, een professionele fotograaf van Dijkhuizen Visuals , langs om te fotograferen hoe de ruimte was geworden. Ik had de kleine lege hut die ze vorig jaar boven op ons gebouw hadden gehesen, omgebouwd tot een multifunctionele creatieve ruimte. Ze waren zo vriendelijk de foto's naar mij te sturen, zodat ik ze met jullie kan delen. Voor deze blogpost heb ik zelf nog een paar van de opbergdetails meegenomen... en het is niet meer zo netjes als toen Herbert langskwam!

Ik ben me er volledig van bewust dat dit de droom van een creatieve ondernemer is, het was jarenlang mijn onbereikbare wens en na veel sparen, onderzoeken en plannen kan ik nog steeds niet helemaal geloven dat we het hebben waargemaakt!

Wol & Water Tuin Studio

Het werd op maat gebouwd in de Solilux-fabriek nadat we de afmetingen, vloeren, buitenmaterialen en deur- en raamplaatsing hadden gekozen.

Terwijl ik wachtte tot het arriveerde, besteedde ik uren aan het tekenen van de plattegrond en spelen met hoe ik de meubels die ik al had een nieuwe bestemming kon geven en hoe ik zoveel mogelijk van mijn materialen en middelen erin kon krijgen zonder kostbare ruimte te verliezen om echt te werken.

Wol & Water Tuin Studio

Ik heb Pegboards van Ikea en veel van hun handige kleine hulpstukken voor mijn hardware, draden en schommellabels. Ik koos ook de staafbevestigingen om touw en lint aan te doen, samen met haken voor de verschillende gereedschappen die ik gebruik, zoals sieradenklemmen en mijn vertrouwde enkele perforator voor mijn tags. Ik koos voor de bijlagen van het tijdschriftenrek voor mijn Custom design stalenborden en Wool & Whiskers Pawprint tissuepapier waarin ik bestellingen inpak.

Wol & Water Tuin Studio

Mijn oude Ikea-dressoir bevat nu al mijn kegels garen in kleurgeordende mode (dat is mijn verhaal en ik blijf erbij) en ik heb de houten kratten die ik kocht voor Wedding Fair-displays opnieuw gebruikt als boekenkasten en meer garenopslag.

Opslag van rood garen

Opslag van breigaren

Wol & Water Tuin Studio

Voordat ik er introk, dacht ik echt na over hoe ik in de laatste ruimte had gewerkt - een kleine en donkere logeerkamer in ons oude appartement - ik dacht na over mijn werkstroom en hoe ik zoveel mogelijk vloeroppervlak en licht kon krijgen! Als je een klein indie-merk bent, dient je ruimte echt een groot aantal doelen.

  • Algemene Admin / Accounts / Marketing en Klantenservice
  • Ontwerpen
  • Maken (in mijn geval breien en naaien)
  • Verpakking
  • Fotograferen
  • Opslag voor alle benodigde materialen
  • Studeren - als eigenaar van een klein bedrijf zonder formele opleiding in marketing, grafisch ontwerp, SEO, Google Analytics en nog veel meer, heb ik veel te leren.

Dus hier is het, deze kleine kamer is mijn vlinderdas , bretels, mini vlinderdas, reversspeldjes en halskettingen , magere das en vlinderdas voor huisdieren. Ik brei en ontwerp hier, construeer en werk de stukken af, verpak ze en pak ze in, klaar voor hun nieuwe huis. Ik doe mijn administratie, geef mijn online breilessen . Ik heb vanaf hier ook mijn Insta LIVE Curious Conversations gehost en deze gebruikt om deel te nemen aan mijn online breiclubavonden met vrienden.

Sommige avonden zit ik hier te breien en tv te kijken waar mijn man niet van houdt ( Hollywoodland en ja, ik heb er veel gedachten over, misschien een andere post). Gisteravond zat ik hier en las mijn huidige boek ( Waarom ik niet langer met blanke mensen praat over ras door Reni Eddo-Lodge - dat ik trouwens ten zeerste aanbeveel).

Wol & Water Tuinstudio

Het is slechts enkele meters van ons appartement op de begane grond, mijn dochter weet nu dat ze naar me moet zwaaien als ik naar de achterdeur loop, en zoals je kunt zien, staat het in onze ietwat kale tuin... Met dank aan 'Rona ons tuinieren plannen kwamen op de achtergrond voor belangrijkere rekeningen en dergelijke, maar ik heb de vreemde brutale bloementraktatie van onze lokale Lidl gekocht om het een beetje te laten bloeien totdat we potten en plantaarde kunnen vinden. Op mijn originele @woolandwhiskers Instagram-bericht deelde de lieftallige Rebecca van Beehive Design enkele geweldige suggesties, dus kijk hoe dit binnenkort een groene ruimte wordt!

Ontwerper van breiwerk Alice

Op dit moment zit ik met de deuren open terwijl ik dit typ, luisterend naar het gebabbel van mijn omringende buren en de vogels in de bomen - het is mooi! Ik knijp mezelf regelmatig!

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn Wool & Water Garden Studio-tour - is het zoals je je had voorgesteld?

Om exclusieve previews te krijgen en toegang te krijgen tot nieuwe, speciale editie Bow Tie, Suspender, Tie en alle Mini Bow Tie-accessoire-ontwerpen, samen met nieuwsgierigheid die inzichten en schatten viert, meld je aan voor mijn nieuwsbrief The Curio ... of als mijn Pet Bow Tie ontwerpen zijn meer jouw ding vind je hier de nieuwsbrief van The Treat .

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo