Nieuwsgierig gesprek #4: J. Willgoose Esq, muzikant

J. Willgoose Esq. Nieuwsgierig gesprek

Elke donderdag chat ik LIVE op Instagram met iemand die ik interessant en/of inspirerend vind vanuit mijn tuinatelier in Amsterdam. Het is een IGTV-serie genaamd 'Curious Conversations'. De serie viert conversatie en de connecties die daaruit kunnen voortvloeien.

Ik maak draagbare conversatiestarters, handgemaakt, gebreid Vlinderdassen , bretels , Stropdassen En Strikspelden . Het zijn unieke stukken in beperkte oplage. Het dragen van een van mijn ontwerpen blijkt een perfecte non-verbale vorm van zelfexpressie te zijn en het roept gesprekken op. Dit kan met een geestverwant zijn of met iemand wiens pad je misschien nog nooit bent gekruist, waardoor de deur wordt geopend voor een nieuwe verbinding in welke vorm dan ook.

Deze week heb ik LIVE gechat met Public Service Broadcasting frontman J. Willgoose Esq. We behandelden creativiteit in lockdown, de inspiratie achter de muziek van PSB, de uitdagingen waarmee een livemuziekband wordt geconfronteerd en de rol die vlinderdassen spelen in de persoonlijkheid en het podiumvertrouwen die nodig zijn om op te staan ​​en te spelen. Het was inzichtelijk, verrassend en een goed tonicum.

Als je meer Curious Conversations wilt zien, kijk dan hier op mijn blog of abonneer je op mijn YouTube-kanaal waar elke nieuwe Curious Conversation 10 dagen na de LIVE-chat te vinden is.

En als je zin hebt om er een live te zien en je gedachten en reacties te delen, volg dan zeker mijn Instagram-account @woolandwaterltd voor meldingen en aankondigingen.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo