Nieuwsgierig gesprek #7: Matt Henry OBE, acteur en zanger

Matt Henry OB

In juli organiseerde ik elke donderdag een LIVE Curious Conversation op Instagram met een nieuwsgierig, creatief persoon. Een live, ongepland gesprek om nieuwsgierigheid, creativiteit en individualiteit te vieren. Alle waarden die ik verdedig met mijn ontwerpen voor vlinderdas, bretels en skinny tie.

Ik was verheugd om op donderdag 30 juli vergezeld te worden door acteur en zanger Matt Henry OBE . We hadden een geweldig gesprek over creativiteit in lockdown, ouderschap als artiest en schrijver, de impact van de Black Lives Matter-beweging op de toekomst van theater en onze persoonlijke verantwoordelijkheid om betere vertegenwoordiging en ruimte voor conversatie en onderwijs te eisen.

Matt en ik hebben vele jaren geleden samen opgetreden in een show. Zijn steun aan mijn onverwachte gebreide accessoires wordt enorm gewaardeerd. Matt heeft Bow Ties, Bretels en Skinny Ties voor mij gemodelleerd voor mijn eerste fotoshoot, 'So Many Curious Things' . Hij vertelde me eigenlijk die dag dat hij de rol van Lola had bemachtigd in de grote musical Kinky Boots waarvoor hij een Laurence Olivier Award won en werd genomineerd voor een Grammy! Hij heeft ook enkele van mijn allereerste vlinderdasontwerpen op verschillende rode lopers gedragen.

Het was een genot om met Matt te kletsen en alles te horen over zijn plannen, ervaringen en hoop voor de toekomst. Ik weet dat je het leuk zult vinden om ernaar te kijken... Ik hoop dat het je eigen gesprekken op gang brengt!

Voor meer informatie over Matt en zijn avonturen moedig ik je aan om hem te volgen op Instagram @mrmatthenry 

Mocht je mijn volgende Curious Conversation-gast willen vergezellen of mijn dagelijkse leven in mijn tuinstudio willen volgen Instagram, volg me zeker voor aankondigingen en meldingen.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo