Nieuwsgierig gesprek #5: Dapper Mindy, visuele activist

Elke donderdag chat ik LIVE op Instagram met een nieuwsgierig persoon, als onderdeel van een IGTV-serie genaamd 'Curious Conversations'. De bedoeling is om de kracht van conversatie te vieren, hoe het ervoor kan zorgen dat we gezien en gehoord worden, erkend worden en de andere ervaring van iemand anders erkennen... en ons helpen onze overeenkomsten te doorbreken.

Gesprek is belangrijk voor mij, ik geloof dat het de wereld kan en zal veranderen en de katalysator zal zijn achter het smeden van bruggen en het afbreken van muren. Het was de drijvende kracht achter mijn werk als actrice en is de drijfveer achter de vlinderdassen, bretels, vlinderdasspelden en stropdassen die ik nu maak. Ik ontwerp en brei draagbare conversatiestarters, ze trekken de aandacht en creëren intriges. Als je er een draagt, zul je de gesprekken ervaren en hopelijk genieten.

Ik was GEWELDIG dat Mindy Friedman, ook wel bekend als @DapperMindy, helemaal uit Atlanta, Georgia kwam voor deze editie van de Curious Conversation. Mindy is een geweldige gesprekspartner, persoon en licht in het vaak intimiderende navigatieveld van vandaag.

Terwijl we aan het kletsen waren, bracht Mindy (voornaamwoorden zijn zij/haar, zij en zij) prachtig over hoe ze haar visuele activisme gebruikt om tot nadenken, conversatie, bewustzijn en acceptatie te komen. Samen bespraken we bondgenootschap, het belang van dialoog, de volgende generatie, de verantwoordelijkheid en hoop die we voor hen hebben.

Ik weet dat je net zoveel van dit gesprek zult genieten als ik. Ik wil al deel 2!!

Om meer te weten te komen over Mindy en haar reis, raad ik je aan haar te volgen op Instagram @dappermindy en haar uitstekende blog en website hier te bekijken

Als je mee wilt doen met mijn volgende Curious Conversation-gast en ik terwijl we LIVE praten op Instagram , volg me dan voor aankondigingen en meldingen.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo