#DressUpFriday en geniet ervan!

Glimlachend meisje in gebreide vlinderdas en bretels

Elke vrijdag doe ik mee aan #DressUpFriday en moedig ik je aan om mee te doen. Het is een wetenschappelijk FEIT dat inspanning voor ons uiterlijk onze algehele positiviteit en zelfrespect kan vergroten, en het geeft het gewoon een beetje meer...Friyay!

Om het meeste uit je outfit te halen, of het nu is om thuis te werken of om hem te sparen voor een avondje entertainment, zijn hier enkele online evenementen die je kunt bijwonen terwijl je je dapper en dandy voelt.

MUZIEK:

Waarom ga je niet naar een optreden, dans, zing mee - niemand anders kijkt dus laat je los!
-
-
Als klassiek meer jouw ding is, geniet dan van deze lekkernijen:
Opera North deelt zijn volledige Ring Cycle-optredens:

PRESTATIE:

Onlangs aangekondigd, zal The National Theatre vanaf 2 april elke donderdag om 19:00 GMT een aantal van hun meest populaire gearchiveerde shows streamen via YouTube, te beginnen met One Man, Two Guv'nors (elke show zal ook nog eens 7 dagen beschikbaar zijn) .
-
Ik zal me hiervoor verkleden en in de pauze ook genieten van een ijsje!
De Opera van Parijs brengt elke week verschillende shows uit, zowel klassiek als hedendaags:

KUNSTTENTOONSTELLINGEN

-
Misschien mis je het om te verdwalen in een kunstwerk, geen angst, er is genoeg te beleven met of zonder audiogidsen.
-
De Serpentine Gallery heeft een verscheidenheid aan tentoonstellingen aangeboden om online te ervaren, waaronder: Catharsis van Jakob Kudsk Steensen
-
Als je, net als ik, een fan bent van Gordon Parks ' Photography, geniet dan van:
Wie kan een tentoonstelling van Frida Kahlo weerstaan: I Portray Myself
-

Zoveel ongelooflijke tentoonstellingen om te genieten van een virtuele rondleiding met dank aan de National Gallery of Victoria (Australië), waaronder een Jean-Michel Basquiat & Keith Haring-tentoonstelling en studies van bepaalde kunstwerken... zeker de moeite waard om te ontdekken.

PS Ik had het geluk om bijna 10 jaar geleden hun eigen tentoonstelling van inheemse kunst persoonlijk te zien en ik raad het ten zeerste aan.

-
Grijp deze kans om te genieten van een meeslepende kunstervaring in uw woonkamer dankzij Olafur Eliasson's Rainbow (via de Acute Art-app)

MODETENTOONSTELLINGEN

-
Bewonder en laat je inspireren door Comme Des Garcons met een virtuele rondleiding door de tentoonstelling Collecting Comme
-
En als je daarna nog geïnspireerd bent, kom dan langs bij de V&A om je eigen Rococo-pruik te ontwerpen
-
Als je andere locaties, ervaringen of optredens kent die ons helpen geïnspireerd en vermaakt te houden, laat het me dan weten en ik zal het aan de lijst toevoegen.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo