Het tuinfeest

Het tuinfeest

Deze eerste collagekunstafbeelding van vijf die ik deel, noem ik The Garden Party. Met de nieuwe Green Ivy Bow Tie en nog te lanceren Green Suspenders die zijn geïnspireerd op de lente, op tuinfeesten met echt porselein, op bruiloften buiten en het weelderige groen van de natuur.

Ik was heel blij dat de advocaat en vaste klant van Wool & Water, auteur Jean Weso , ook zin had om aan dit avontuur deel te nemen. Hij en zijn vrouw Ingrid hebben mijn kleine bedrijf door de jaren heen enorm gesteund. Hij is de perfecte dappere kerel om ook de nieuwe Green Ivy Bow Tie en Green Suspenders te laten zien.

Nina van Super Collective Design voegde libellen, theekopjes en theepotten, pioenrozen en weelderige bladeren toe om die vintage, nieuwsgierige, detailrijke laag te creëren. In elk ontwerp gingen we heen en weer over de objecten, de plaatsing, de maatvoering. Het was een fantastisch, creatief proces en haar talent heeft al deze beelden beter gemaakt dan ik had gehoopt.

Elk van de 5 collagekunstwerken heeft tekst en gemeenschappelijke thema's die ze met elkaar verbinden. Ik hoop dat je het net zo leuk vindt om ze te ontdekken als ik om ze voor je te maken.

Mis je Post?

Van kinds af aan vind ik het heerlijk om post (of post), een onverwachte kaart of brief op de mat te krijgen. Het spannende mysterie van wie het was, waar het vandaan kwam. Het openen om te ontdekken, wat nieuws, wat overpeinzingen en het begin van een gesprek via geschreven woord. Tegenwoordig gebeurt dat natuurlijk steeds minder met de toegankelijkheid van technologie. Nu vind ik een Whatsapp-spraaknotitie net zo leuk als de volgende persoon, maar ben ik de enige die een bericht mist?

Met dit in gedachten besloot ik dat mijn eerste manier om de vijf stukken prachtige collagekunstbeelden te gebruiken, was om een ​​set ansichtkaarten te maken en Nina hielp me daarbij. We hebben details en eigenaardigheden toegevoegd in de hoop dat de ontvanger na ontvangst van een klein, handgeschreven briefje de onverwachte, gedetailleerde kaart wil bewaren, tentoonstellen en misschien zelfs koesteren, die, en opnieuw hopen we, een sprankje vreugde in hun dag brengt.

De ansichtkaarten zijn gedrukt op prachtige Tinteretto Gesso-kaart en ik zal 1-2 van de 5 ontwerpen toevoegen bij elke nieuwe vlinderdas en/of bretelsbestelling totdat de batch op is.

Dus, naar wie ga jij je ansichtkaart ook sturen?

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.