Meteen naar de content

FREE SHIPPING ON ORDERS OVER €100

Wool & Water is Amsterdam Made Certified!

Erg verheugd om te delen dat Wool & Water het Amsterdam Made- certificaat heeft gekregen! "Het keurmerk wordt toegekend aan hoogwaardige producten die creatief, innovatief en duurzaam zijn."
"Het label 'Made Amsterdam' geeft lokale fabrikanten een wereldpodium en staat voor hoge kwaliteit en lokaal ondernemerschap.

Het keurmerk mag worden toegekend aan hoogwaardige producten die passen binnen de kernwaarden creativiteit, innovatie, duurzaamheid en vakmanschap. Naast dat deze kernwaarden een rol spelen bij de productie, wordt bij de beoordeling zo mogelijk lokale productie hoog in het vaandel gedragen.

Het keurmerk is mede ontwikkeld in opdracht van de gemeente Amsterdam. Het doel van Amsterdam Made en de commissie is om consumenten in binnen- en buitenland te informeren over producten die in en rond Amsterdam worden gemaakt. Consumenten kunnen de producten herkennen en labelmakers kunnen dit vertegenwoordigen."

-Amsterdam gemaakt

Dat is vandaag in de Nederlandse pers bekend gemaakt en al online gepubliceerd op Het Parool . Het is een prachtige erkenning en ik ben zo trots om het nieuws te delen. Let op deze felbegeerde stempel op andere Made in Amsterdam-merken als teken van kwaliteit, verbeeldingskracht en duurzaamheid en natuurlijk allemaal gemaakt in Amsterdam!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo