Exclusief en officieel: strikjes voor de publieke omroep

Zoals je je misschien herinnert, vertelde ik je vorige maand dat ik een exclusief en officieel assortiment vlinderdassen had gemaakt voor fans van de geweldige band Public Service Broadcasting.

J Willgoose Esq. draagt ​​al meer dan een jaar een op maat gemaakte vlinderdas van wol en water (ik heb zelfs net een nieuwe voor hem gemaakt) en nu heeft Wrigglesworth zijn eigen magere stropdas (aquagroene effen).

Vervolgens benaderden ze me om een ​​reeks strikjes te ontwerpen die ze de fans konden aanbieden als een unieke vorm van handgemaakte merchandise. Ik was natuurlijk heel blij en begon te ontwerpen, breien en naaien, ik wilde dat het geïnspireerd zou zijn door Willgoose's maar natuurlijk anders.

Ze zijn vorige week eindelijk live gegaan en nu al is een van de twee ontwerpen (Design B) uitverkocht! Elke vlinderdas wordt geleverd in een speciaal gelabelde individuele doos met zijn specifieke editie-tag, aangezien alles wat ik maak een beperkte oplage is.

Je kunt nog steeds een van de overgebleven PSB-strikjes kopen, maar schiet op want er zijn er niet veel meer! Mocht je iets missen, dan kun je er altijd een kiezen uit de 2 collecties hier, of waarom laat je niet iets speciaals voor jou op maat maken?

Blijf nieuwsgierig!

W&W

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo