5 betaalbare cadeau-ideeën voor hondenvaders deze Vaderdag

Een hond draagt ​​een gele vlinderdas en zit naast een blauwe geschenkdoos met roze lint tussen sneeuwklokjes


Welkom hondenliefhebbers en supporters!

Ik ben verheugd om de budgetvriendelijke cadeaugids van Wool & Whiskers te delen voor de hondenvader die je in je leven wilt vieren. In deze post zal ik je een reeks betaalbare cadeau-ideeën aanbieden waarvan ik hoop dat ze je zullen opwinden en inspireren om Dog Dads deze Vaderdag te vieren. En wees niet bang, alleen omdat deze cadeau-ideeën niet duur en flitsend zijn, zijn ze nog niet goedkoop in sentimentele waarde. Ik zou zelfs durven gokken dat ze meer voor een hondenvader zullen betekenen dan iets dat je je eigenlijk niet kunt veroorloven.

Veel van deze ideeën zijn ook perfect voor kinderen om mee te doen, dus als ze een geweldige Dog Dad-oom of familievriend hebben die ze deze Vaderdag willen vieren, betrek ze dan bij een van deze Dog Dad-cadeau-ideeën.


Waarom zouden we Dog Dads vieren op Vaderdag?

Niet alle kinderen zijn mensen. Veel mensen die ik ken die om talloze redenen geen kinderen hebben, zijn dol op hun honden alsof ze uit hen zijn geboren en ik denk dat dat de moeite waard is om te erkennen en te vieren.

Het hebben van een hond is niet eenvoudig. Ze hebben consistente verantwoordelijkheid nodig, zowel op het gebied van routine, milieu als financieel. Natuurlijk is een relatie met een hond enorm lonend. Ze houden onvoorwaardelijk van, honden zijn loyaal en schattig. Voor een hond is hun mens hun familie, daar bestaat geen twijfel over en vice versa. Dus alleen omdat iemands kind misschien niet van dezelfde soort is, is de rol die een poot speelt ongelooflijk onbaatzuchtig en belangrijk en verdient het gevierd te worden.

Het is vermeldenswaard dat de Dog Dad-cadeau-ideeën die ik hieronder voor je heb, kunnen worden toegepast op elke hondenouder, ze zijn niet geslachtsspecifiek. Elk cadeau-idee zal ongetwijfeld een glimlach en misschien een traan in het oog toveren van de hondenpapa aan wie je het cadeau doet. Doordachte geschenken zorgen ervoor dat mensen zich gezien voelen en dat is een geschenk op zich. Je zult waarschijnlijk ook je hondenvader verrassen door ze op Vaderdag te vieren, ze kunnen het gevoel hebben dat het reguliere lawaai van de feestdag hen uitsluit. Door ze een geschenk te geven, betrek je ze op een dag waar ook zij het verdienen om deel van uit te maken.

Dus zonder verder oponthoud, laten we naar de Dog Dad Gift Ideas gaan ...


1. Cafeïne op maat voor honden

Nee, ik suggereer niet dat je creatief wordt met koffiebonen of theeblaadjes, maar in plaats daarvan de container waar je hondenvader zijn ochtend 'wake-me-up' uit drinkt.

een witte mok met een afbeelding van een zwarte hond erop

Zoek gewoon een eenvoudige en betaalbare mok bij je plaatselijke supermarkt of discountwinkel en ga creatief aan de slag met keramische stiften of verf. Versier de mok met de naam van zijn hond, een schets van zijn hond (vergeet niet een hondenstrikje toe te voegen), stippel een lokale hondenwandeling uit waar ze samen van genieten of schilder gewoon een motiverende zin om hem aan te moedigen om op die eerste hond af te gaan wandeling van de dag. Kies bij twijfel voor "Best Dog Dad Ever!". Hoewel ik je zou willen aanmoedigen om aan de andere kant van de mok toe te voegen: "... loop nu met me!"

Je kunt zelfs een modderige pootafdruk van zijn lievelingshond op de mok krijgen als sjabloon en er vervolgens overheen gaan met de stiften om er een echt unieke mok van te maken waar hij elke dag blij van wordt.

Wat is een betere manier voor een hondenvader om zijn dag te beginnen dan met een cafeïne vergezelde herinnering aan zijn harige liefde en voor wie die vroege ochtendstarts zijn.

Als je hondenvader geen koffie-/theedrinker is, probeer dan hetzelfde idee op een eenvoudige en betaalbare gewone waterfles. Het idee is aanpasbaar.


2. DIY Doggie Treat Bonanza

Waarom help je een hondenvader niet om zijn hond te behandelen met zelfgemaakte, budgetvriendelijke hondensnoepjes. Hij kan zijn hond laten zien hoeveel hij van ze houdt met een gezonde bonustas met lekkernijen.

Een selectie hondensnoepjes in verschillende kleuren en vormen

Er zijn heel veel gratis, goedkope en gemakkelijke recepten voor hondenkoekjes online (ik heb er een Pinterest-bord vol met HIER ), veel met alleen pindakaas, haver en meel. Pak een koekjesvorm in de vorm van een nieuwigheid (mag ik een vlinderdas voorstellen?) en voor je het weet heb je iets moois om een ​​hondenpapa cadeau te doen op Vaderdag. Zorg ervoor dat hij weet dat ze bedoeld zijn voor zijn hond... hoewel hij er misschien van wil genieten met zijn op maat gemaakte kopje thee...

Stop ze in een klein geschenkdoosje of tasje en voeg een persoonlijk briefje van zijn hond toe als een speciale glimlach die een vonk opwekt. Het kan de moeite waard zijn om ook het recept toe te voegen, zodat hij in de toekomst zelf lekkernijen voor zijn hond kan maken.

Als alternatief kun je de hond overslaan en een paar eenvoudige koekjes maken in de vorm van hondenbotten of pootafdrukken voor de hondenvader die je wilt vieren. Nogmaals, voeg een briefje van de hond toe en kijk hoe de glimlach van verrukking deze Vaderdag groeit.


3. Een Pawfect-foto

Geschenken die een herinnering eren zullen altijd gewaardeerd en gekoesterd worden en foto's zijn hiervoor perfect.

Een ingelijste foto van een spaniel in een oranje vlinderdas zit op het gras

Koop een betaalbare standaard fotolijst bij je plaatselijke ambachts- of discountwinkel, print enkele foto's van de hondenvader en hun harige vriend om een ​​unieke en sentimentele fotocollage te maken. U kunt details over hun relatie of reis samen toevoegen, zoals een fragment van een favoriete wandeling die ze in kaartvorm maken.

Het toevoegen van een beschermende vernislaag zal je kunstwerk jarenlang beschermen, dus het is de moeite waard om naar de beste lijmopties te vragen in je plaatselijke handwerkwinkel.

Je kunt het frame natuurlijk ook personaliseren met verf of collagepapier... de poten-mogelijkheden zijn eindeloos!


4. Coupons voor hondenverzorging

Een bonnenboekje maken is een gemakkelijk, betaalbaar en leuk knutselproject dat je ook thuis met enthousiaste kleine handjes kunt doen.

een reeks honden die de kijker aankijken met coupons ertussen

Waarom schenkt u uw hondenvader niet wat kortingsbonnen om de last te verlichten, zoals aanbieden om een ​​ochtendwandeling te maken, dat deel van de tuin op te ruimen, de hond een bad te geven.

U kunt elke coupon leuk en creatief maken door te werken met materialen uit het hele huis of door iets digitaals te maken om af te drukken of via e-mail te verzenden.

Maak deze kortingsbonnen leuk maar ook nuttig en dit zal een vaderdagcadeau zijn om te koesteren... Misschien wil je echter een vervaldatum vermelden op sommige van de taken die je aanbiedt!


5. Een gepersonaliseerde hondenvader-sleutelhanger

Het mooie van een sleutelhanger is dat het een geschenk is dat overal met de ontvanger meegaat. Elke dag zal je hondenvader dit geschenk zien en erom glimlachen.

Twee ronde sleutelhangers met elk een afbeelding van een hond met een strikje om

U wilt een lege sleutelhanger vinden, waar u een kleine foto in kunt plaatsen. Veel slotenmakerswinkels hebben deze en natuurlijk winkels voor het afdrukken van foto's.

Print gewoon een foto van zijn furbaby, knip hem op maat en schuif hem in om een ​​uniek en hartverwarmend Vaderdagcadeau te creëren.

Je zou nog een stap verder kunnen gaan en een bedel of de naam van zijn hond toevoegen met behulp van letterkralen die op draad of touw zijn geregen van je plaatselijke handwerkwinkel. Misschien wil je "Proud Dog Dad" toevoegen

Een eenvoudig maar duurzaam geschenk dat je hondenpapa lang na Vaderdag met trots zal vervullen.

Geïnspireerd voelen?

Dus daar hebben we het, slechts 5 betaalbare, leuke en zinvolle Dog Dad-cadeau-ideeën om op Vaderdag te presenteren, waardoor de Dog Dad in je leven zich gezien en erkend voelt.

Of je nu kiest voor de gepersonaliseerde mok, zelfgemaakte traktaties voor de hond of Dog Dad, een fotocollage of een schattige sleutelhanger, je zult er zeker van zijn dat je Dog Dad zich gevierd en betrokken voelt. De gedachte op zich zal de wereld betekenen.

Welk cadeau-idee je ook kiest, omarm je creativiteit, heb plezier met het maken ervan en onthoud dat je geen fortuin hoeft uit te geven om iets liefs en speciaals te maken. Het doel is om een ​​glimlach op te wekken, niet om ze noodzakelijkerwijs te overstelpen met extra's.

En als je er zeker van wilt zijn dat je Dog Dad's Dog de cadeaus in stijl presenteert, wil je misschien een van mijn gebreide hondenvlinderdassen overwegen - als de collectie buiten je budget valt, bekijk dan mijnopruimingssectie en pak een stijlvolle koopje!

Hoe je dit jaar ook Vaderdag viert, ik wens alle hondenvaders een geweldige, geweldige dag toe met je harige vriend!

PIN het voor later

Een hond draagt ​​een gele vlinderdas en zit naast een blauwe geschenkdoos met roze lint

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo