5 leuke cadeau-ideeën voor vaderdag voor hondenvaders

Zwarte hond in een paarse vlinderdas met hondenvaders

Vaderdag staat bijna voor de deur (zondag 20 juni) maar niet alle papa's hebben hoomans als hun kinderen. Veel vaders hebben honden aanbeden en gekoesterd en zijn net zo toegewijd aan hen als elk kind - begrijpelijk!

Als je een hondenvader in je leven hebt die je zou willen vieren, dan heb ik een aantal leuke cadeau-ideeën voor elk budget die je kunt overwegen.

Hondenvader cadeau-idee 1:

Hoe zit het met het matchen van vlinderdassen voor zowel papa als hond ? Gelukkig ken ik hier op deze website iemand (ik!) die een bijpassend paar strikjes kan maken voor zowel Dog als Dog Dad om indruk te maken op iedereen die ze ziet tijdens de dagelijkse hondenwandeling, genietend van een drankje buiten de plaatselijke pub, het bijwonen van een Zoom meeting of tijdens het 'begeleiden' van de barbecue.

Bijpassende hond en papa strikjes

Je kunt hier een speciale Dog Dad Father's Day Bow Tie-bundelaanbieding vinden (probeer dat snel te zeggen). Aangepaste opties beschikbaar en wereldwijde verzending.

Hondenvader cadeau-idee 2:

Wat dacht je van een gepersonaliseerde pootafdruk van de gewaardeerde illustrator Hannah Weeks? Je kunt voorbeelden van haar aangepaste portretten vinden, inclusief volledige gezinnen met bontbaby's en informatie over hoe je hier kunt bestellen.

Hannah Weeks huisdier portret

Hondenvader cadeau-idee 3:

Walkies! Omdat het juni is, zou er veel mooi weer moeten zijn om van te genieten voor een hondenvader en hun harige vriend. Een lokale gids van de mooiste wandelingen zou voor hen beiden een leuk cadeau zijn om op ontdekkingstocht te gaan. Zorg er wel voor dat de meeste routes hondvriendelijk zijn.

Hond uitlaten met hondenpapa

MyPaws.com kan je een aantal geweldige suggesties geven voor degenen onder jullie in het VK en hier is een geweldige site met Dog Trail-suggesties voor in Nederland gevestigde hondenvaders.

Hondenvader cadeau-idee 4:

Recept voor hondenkoekjes

Wie houdt er niet van traktaties? Op mijn Pinterest-bord vind je een brede selectie recepten voor gezonde, leuke hondenkoekjes. Als je de hondenpapa in je leven een zak smakelijke hondensnoepjes geeft om ze allebei te vergezellen op een zonnige wandeling, zal iedereen zeker opspringen.

Hondenvader cadeau-idee 5:

Film en knuffel, na die wandeling en al die heerlijke hondensnoepjes, welke hondenpapa zou een kans afslaan om lekker met hun hondenvriend te knuffelen tijdens het kijken naar een film over de beste vriend van een hond? En natuurlijk kan het lekkers gewoon doorgaan tijdens de screening.

Beste van de show

Hier zijn slechts een paar op honden gerichte films waar je allemaal samen op de bank geknuffeld van kunt genieten:
Marly & ik

Voor meer hondenfilms om van te genieten, bekijk mijn blogpost over mijn persoonlijke top 10 aanbevelingen voor katten- en hondenfilms.

Hond Papa Cadeau Extra:
Waar je ook voor kiest als een Vaderdag Dog Dad-cadeau, waarom verpak je het niet in een van deze geweldige Dog-geïllustreerde cadeauverpakkingen. Pixie Drew heeft een behoorlijke selectie beschikbaar in haar Etsy-winkel , dus kijk eens of je een hondenmatch vindt.

Franse Bulldog geschenkverpakking

En daar hebben we het, een overzicht van Dog Dad-cadeaus voor Vaderdag. Ik zou graag willen weten of je aanvullende suggesties of zelfs favorieten uit deze lijst hebt. Voeg hieronder uw opmerking toe.

Meld u aan voor mijn nieuwsbrief The Treat om exclusieve previews te krijgen en toegang te krijgen tot nieuwe, speciale editie-ontwerpen voor vlinderdasjes voor katten en honden, samen met inzichten die een glimlach opwekken achter de naalden.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo