Wool & Water's Indie Biz-cadeaugids

Er komt een stressvolle tijd aan waarin je lijst met dierbaren overweldigend aanvoelt en je geen ideeën meer hebt voor unieke, persoonlijke cadeaus... maak je geen zorgen, want ik heb enkele suggesties voor je!

Als zelfstandig ondernemer weet ik uit eerste hand hoeveel liefde, tijd en zorg er in de producten en diensten die we aanbieden gaat. Ik heb een kleine lijst samengesteld van mede-Indië om te bekijken en misschien kunnen ze helpen om wat van die lange lijst af te vinken.

Kook en Ambacht Collectief

Cook & Craft Collectief

Wat is er beter dan een creatieve activiteit als een uniek, onvergetelijk cadeau! Jojo geeft al meer dan 10 jaar lessen en biedt een breed scala aan ambachtelijke kookworkshops die kunnen plaatsvinden in Londen, bij u thuis of bij haar voor individuen, vrienden of zelfs uw hele gezin.

Varkensvlees Taart

Ze heeft cadeaubonnen beschikbaar, waardoor het de moeite waard is om door haar lange lijst met activiteiten te bladeren.

De French Macarons en de Pork Pie- workshops klinken voor mij als echt spraakmakende cadeaus ... Ik bedoel, wie houdt er niet van een van beide? Praten over een zeer gewaardeerde feestvaardigheid.

"De lessen worden klein gehouden, dus je krijgt persoonlijke begeleiding bij elke stap om je techniek te perfectioneren. Je werkt niet in een tweetal, je hebt je eigen dienblad! Als je in een tweetal wilt werken, hebben we andere Lessen Franse Macarons geadverteerd op de site, zoek gewoon Franse Macaron!

Je maakt de les af met minimaal 12 macarons om mee naar huis te nemen en je hebt alle kennis die je nodig hebt om er thuis ook meer te maken."

Haar website vind je hier

Solo scouting

Reizen voor één: Scouting Solo

Ben is een Brit op reis, momenteel gevestigd in Bali. Hij heeft met de hand gepersonaliseerde kristallen sieraden gemaakt die vervolgens worden gereinigd met een traditionele Balinese klankschaal en uiteindelijk worden gezegend voordat ze naar de nieuwe eigenaar worden verzonden.

ArmbandArmband

Zijn sieraden zijn ontworpen om de drager te ondersteunen tijdens hun eigen persoonlijke reis, wat dat ook mag zijn en elk stuk kan uit zijn collectie worden gekozen of worden aangepast aan de persoonlijke behoeften van een individu.

Solo scouting

Ben heeft cadeaubonnen beschikbaar gesteld voor zijn kerstklanten en dit lijkt me zo'n mooi cadeau om te geven, iets prachtigs, exotisch en unieks en barstensvol goede bedoelingen.

Bekijk hier zijn website en prachtige blog

Six0Six-ontwerpen

Six0Six-ontwerpen

Heb je boekenliefhebbers op die lijst, maar weet je niet zeker wat ze wel of niet hebben gelezen? Bekijk het briljante literair geïnspireerde assortiment van Vanessa. Ze maakt ook kaartherinneringen!

Six0SixDesign

Potloden, prenten, pennen en zelfs confetti! Ik hou van het idee om een ​​beginnende schrijver potloden te schenken die zijn ontworpen met een meesterwerk of auteur in gedachten om hen te inspireren.

Six0SixDesign

De kaartaandenkensieraden zijn briljant - kies een speciale, persoonlijke locatie en laat er iets van maken om letterlijk dicht bij hun hart te houden.

Bezoek Vanessa's website hier

Het is een geweldige tijd van het jaar om collega-makers te steunen en ik garandeer je dat je er geen spijt van zult krijgen. Er is zoveel creativiteit en persoonlijke service om te ontdekken.

Amsterdamsche Kerstmarkt

Ik zal dit weekend op de Maker Market zijn met een selectie van zowel Wool & Water- als Wool & Whiskers- ontwerpen en daarna de 4-daagse Amsterdamsche Kerst Markt in Westergas - leuk je te zien op beide markten, maar zo niet, dan kun je gezellig en stil blijven bestel mijn ontwerpen online en ik heb ook cadeaubonnen beschikbaar!

Wol & Water cadeaubon

Hoe je die lange lijst ook afvinkt, fijne kerstdagen met je dierbaren en bedankt voor je steun aan mijn indie biz dit jaar. Het betekent zoveel, elke bestelling zorgt voor een glimlach en een kleine mal. Ik kijk er naar uit om je de komende tien jaar meer ontwerpen te laten zien!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo