Nieuwsgierig gesprek #2: Kim Haskins, artiest

Kim Haskins IGTV

Voor mijn tweede LIVE-gesprek was ik verheugd om vergezeld te worden door kunstenaar Kim Haskins , beroemd om haar pluizige, charismatische kattenportretten en prints. Ze vergezelde me op een zeer warme dag, vanuit haar studio in Bedford, VK. Ons gesprek ging van inbreuk op het auteursrecht naar het sociale klimaat van vandaag en haar creatieve reis... terwijl ze schilderde!

Ik maak draagbare conversatiestarters, handgemaakt, gebreid Vlinderdassen , bretels , Stropdassen En Strikspelden . Het zijn unieke stukken in beperkte oplage. Het dragen ervan garandeert niet alleen dat ze dienen als de perfecte non-verbale zelfexpressie, maar ze leiden onvermijdelijk tot een gesprek, met een geestverwant of met iemand wiens pad je misschien nog nooit bent gekruist, waardoor de deur wordt geopend voor een oprechte verbinding met, in welke vorm dan ook. kan duren.

Elke donderdag chat ik LIVE op Instagram met iemand die ik interessant en/of inspirerend vind vanuit mijn tuinatelier in Amsterdam. Ik noem deze nieuwe IGTV-serie de 'Curious Conversations'. De serie viert conversatie en de vele nieuwsgierige, creatieve connecties die eruit kunnen voortkomen.

Mijn toekomstige gasten kunnen creatief zijn of gewoon een andere kijk op het leven hebben om met mij te delen. Ik nodig je uit om met ons mee te praten terwijl we samen chatten en nodig je uit om je gedachten en opmerkingen live met ons te delen terwijl je kijkt. Via mijn kan je vinden wanneer mijn volgende is en bij wie sociale media-platforms .

Kim werd oorspronkelijk geïnterviewd voor mijn Curious Interview-serie die je hier kunt lezen en in de promo-afbeeldingen draagt ​​ze een paar Wool & Water Gebreide Bretels (Bretels) .

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo