6 op liefde geïnspireerde unisex-stijlideeën om Valentijnsdag te omarmen

2 harten speelkaart ligt op de rug van een andere op een hout

Valentijnsdag staat voor de deur en wat je ook van de vakantie vindt, gekunsteld of romantisch, het is een geweldige herinnering om de romantiek in en van je leven te omarmen en te verheffen.

Ik ben een groot voorstander om geïnspireerd te worden door Valentijnsdag bij het kiezen van kleding, ik hou van een thema op elk moment van het jaar!

Met behulp van enkele eenvoudige en stijlvolle kleermakerskeuzes - moedig ik je aan om eropuit te gaan en wat liefde in de wereld te verspreiden van iedereen die je ziet en waardeert. Valentijnsdag hoeft niet alleen voor verliefde stelletjes te zijn om elkaar in de ogen te kijken... hoewel dat ook leuk is.

Ik omarm absoluut de Romantiek deze Valentijnsdag!

Geweldig, goed voor je! Hoe je ook kiest om je liefde te vieren met een beau, of het je lukt om een ​​restaurant te reserveren op een van de drukste avonden van het jaar ( ja, dit is jouw cue om het direct voor elkaar te krijgen nadat je dit hebt gelezen ) of, zoals ik, kiest voor een afwisselende nacht dezelfde week Valentijnsdag valt, het is een mooi excuus om je te verkleden en een speciaal avondje uit te hebben met je geliefde.

Ik kleed me tegenwoordig nooit meer aan...

Je mist iets! Door je te verkleden voor een gelegenheid voel je je niet alleen anders (afhankelijk van wat je draagt, kan dit krachtig, zelfverzekerd, verheven of... ronduit ongemakkelijk zijn), maar door je in te spannen voor een date night met de persoon die je hart doet zingen, je toont ze respect. De moeite die je in je outfit steekt, helpt om een ​​statement te maken over hoe hoog je ze waardeert en de datum die je hebt georganiseerd of waar je je bij aansluit.

Hoe kleed ik me met liefde?

Vrees niet mijn vriend, je bent op de juiste plek om deze vraag beantwoord te krijgen. In deze post zal ik een aantal items delen die ik ben tegengekomen en waarvan ik hoop dat ze je Valentijnsdagstijl dit jaar zullen inspireren en je zullen aanmoedigen om naar buiten te gaan met liefde op je revers en je hart op je mouw... om zo te zeggen!

Op Valentijnsdag geïnspireerde kledingstukken, een gebreid vest met rood hart, een wit overhemd met zwarte handgetekende hartjes en een paar crèmekleurige en rode sneakers met een hart

Van links naar rechts:

Ami de Couer Wollen Trui Vest met V-hals €295

Dit gilet van scheerwol is gemaakt in Portugal en kan gemakkelijk het hele seizoen door worden gestyled. Aangezien het een unisex-stuk is, kun je de liefde delen met je geliefde, hoe jij en zij zich ook identificeren. Een nietje voor Valentijnsdag voor alle gelegenheden. Als je de liefde meer ingetogen viert - combineer het met een T-shirt of als je van een iets meer geklede preppy look houdt, draag het dan onder een jas en met een overhemd met kraag. Op het moment van typen al bij veel dealers uitverkocht. Als je ervan houdt, ga dan snel om liefdesverdriet te voorkomen. Oh en hij is er ook in gebroken wit.

ARTE Antwerp Stockton Heart Shirt (verlaagd van €110 naar) €55

Dit overhemd van 100% katoen kan stijlvol of casual worden gedragen, onder een jasje en met een vlinderdas... je kunt je wel voorstellen hoe keurig dat eruit zou zien! En niet alleen voor Valentijnsdag, dit overhemd met hartpatroon is perfect voor bruiloften, jubilea of ​​gewoon om je liefde voor vrijdag te uiten.

Commes de Garcón Klassiek PLAY x Converse € 120

Het iconische harticoon van het avant-gardistische Japans/Franse label CDG ontmoet de klassieke preppiness van Converse - waar moet je niet van houden!? Nog een garderobe-suggestie die niet alleen voor Valentijnsdag is, maar die elke dag van de week kan worden gedragen, of het nu wordt gecombineerd met een pak en bretels voor een casual chique sfeer of wordt gedragen met jeans, korte broeken, jurken, rokken...

Op Valentijnsdag geïnspireerde kledingstukken, een rood gilet, een gebreide blauwe vlinderdas met rode hartjes en een paar rode sokken met hartjes

Van links naar rechts:

ASOS Burgundy Crosshatch-gilet € 57,99

Een gilet kan keer op keer worden gedragen voor allerlei gelegenheden, van bruiloften tot zondagse publunches (misschien moet u een of twee knopen losmaken). Combineer deze eigentijdse en toch klassieke stijl met een vlinderdas, stropdas voor een keurige look of laat het open over een T-shirt voor een meer ontspannen look. Hoe dan ook, de kleur en textuur van dit gilet zullen de hele maand februari zeker de valentijnssfeer opwekken.

Wol & Water LOVE Vlinderdas €84,99

Ik kon mijn eigen Valentijnsdagvlinderdas onmogelijk weglaten! Op bestelling gebreid in lamswol en eco-katoen door ondergetekende, deze limited edition en geliefde Dickie Bow zal liefde en een glimlach verspreiden. Combineer het met een overhemd, vest en/of gilet en je ziet er goed uit en voelt je goed, mijn vriend. Klaar om iemand omver te blazen of gewoon je dag open te stellen voor verbinding en conversatie. Het is ook een geweldig cadeau voor Valentijnsdag!

Paul Smith Graffiti Heart Sokken €28

Als je liever je hart, minder op je mouw (of borst, nek of voeten) houdt, dan zijn deze prachtige en levendige LOVEly-sokken misschien iets voor jou. Voor degenen die houden van een merkwaardig detail dat niet iedereen zal opmerken, maar een indruk achterlaten op degenen die dat wel doen. Trek deze beauties deze Valentijnsdag aan en ervaar de lente in je stap die een gevoel van liefde kan opwekken.

Ik ben momenteel niet zo van het kopen van nieuwe dingen...

Ik hoor je! Je hoeft niets te kopen om liefde te kanaliseren in je februari-stijl. Ik twijfel er niet aan dat je garderobe al een verscheidenheid aan items bevat die met een beetje intentie en een creatieve draai die geest van liefde, harten, rood, vriendschap kunnen oproepen ... alle symboliek en thema's van Valentijn om te vieren.

Het kunnen rode schoenen zijn, manchetknopen, een halsdoek of een halsketting...overweeg en bekijk en inspireer jezelf. Zo inspireer je anderen zeker of geef je ze op zijn minst iets interessants om naar te kijken!

Voel je je stijlvol geïnspireerd door liefde?

Ik hoop het, dat ben ik zeker! Hoe je Valentijnsdag ook viert met jouw stijl, ik hoop dat je de liefde voelt en de liefde verspreidt - we zouden er allemaal meer van kunnen gebruiken in ons leven en niet alleen op 14 februari!

Zin om de liefde te delen en vast te pinnen voor later?

Pinterest-pin voor blogpost over unisex-stijlideeën voor Valentijnsdag

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo