Wol & Water Cadeaubonnen zijn er!

Wol & Water cadeaubon

Hoera - EINDELIJK kan ik de Wool & Water Gift Vouchers met jullie allemaal delen - dit staat al zooo lang op mijn 'To-Do List'!

Op elke kaart staan ​​de prachtige Bow Tie, Skinny Tie, Lapel Pin en Suspenders illustraties van de Amsterdamse kunstenares Hannah McDonald die ook gebruikt zijn op de Wool & Water cadeauverpakking .

De cadeaubon heeft ruimte voor een bericht dat ik met de hand kan schrijven (laat me gewoon weten in de bestelnotities wat je wilt dat ik plaats) en je kunt kiezen uit een reeks waarden van € 12 - € 75. Het bedrag kan worden besteed aan ontwerpen uit de collecties, ontwerpen op maat of worden gebruikt voor een aankoop uit een willekeurige collectie op de website.

Wol & Water cadeaubon

Ze worden verzonden naar een adres naar keuze in een gerecycleerde Kraft-envelop en zijn 12 maanden geldig, dus u of uw dierbare wordt niet onder druk gezet om onmiddellijke beslissingen te nemen.

Wol & Water cadeaubon

Je vindt ze in elke collectie, Bow Ties, Skinny Ties, Bretels en Reversspeldjes en in de Custom collecties. Je kunt ze ook gebruiken voor Wool & Whiskers aankopen en breilessen (in Amsterdam). De houder hoeft alleen maar de unieke code in te voeren bij het afrekenen om de waarde van zijn totaal te laten aftrekken.

Cadeaubon met reversspeld

Vlinderdas cadeaubon

Skinny Tie-cadeaubon

Bretels cadeaubon

Elk jaar hebben mensen me hiernaar gevraagd, ik ben Dus blij dat ik er eindelijk aan toe ben gekomen om ze te ordenen, fotograferen en uploaden!

Nu naar het volgende op die takenlijst...

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Follow @JellyBeanDemo